News

Afacerea cu care au dat lovitura doi români întorși din Germania. Din ce fac bani: “Să ușureze viața omului care nu are timp”

Doi tineri români au revenit din Germania și au pus pe picioare afacerea cu care au dat lovitura. Business-ul, pe care îl fac din plăcere, le aduce bani și împliniri profesionale.
24.04.2024 | 08:07
Afacerea cu care au dat lovitura doi romani intorsi din Germania Din ce fac bani Sa usureze viata omului care nu are timp
Afacerea cu care au dat lovitura Robert și Mădălina, doi români întorși din Germania. Sursa foto: asingorj.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După mai mulți ani petrecuți departe de casă, în Germania, doi tineri români, Robert și Mădălina, au revenit acasă și au pus pe picioare afacerea care le aduce satisfacție și bani.

Afacerea cu care au dat lovitura Robert și Mădălina, doi români întorși din Germania

Cei doi conaționali s-au cunoscut în Germania, în perioada pandemiei. Au încercat o perioadă să își facă un rost în această țară, însă nu s-au acomodat și au decis să revină acasă.

ADVERTISEMENT

Am lucrat doi ani în București după care am decis să plec în Germania, la vârsta de 20 de ani. Acolo se aflau și părinții mei și am locuit alături de ei aproape 3 ani.

Iubita mea fiind venită în Germania în vacanță, am decis amândoi ca ea să rămână în acestă țară și să își continue studiile online (în timpul pandemiei) în marketing, în cadrul Academia de Studii Economice din București, ulterior absolvind și luându-și diploma de licență”, spune Robert, pentru AS în Gorj.

ADVERTISEMENT

În Germania, tânărul a lucrat la o companie de montat și demontat schelă. A simțit că jobul nu este pentru el și voia neapărat să facă altceva. Spune că de mic și-a dorit să fie antreprenor și să fie pe cont propriu.

Mădălina, iubita lui Robert, avea ”o afinitate, chiar o obsesie” pentru curățenie, astfel că cei doi au știut ce cale să urmeze: o afacere în acest domeniu. ”Am vândut mașina pe care eu o dețineam pentru a pune bazele firmei de curățenie. A fost un drum lung și anevoios până a ne decide în ce să investim banii”, mărturisește Robert.

ADVERTISEMENT

În 2022 s-a născut ”Celestial”, firma românilor

După o analiză amănunțită, cei doi tineri au decis să investească banii în afacerea visurilor. În urmă cu doi ani au dat drumul business-ului. E vorba de ”Celestial”, o firmă de curățenie cu un nume inspirat din spaniolă, însemnând ”ceresc”. În mai puțin de doi ani, ”Celestial” s-a dezvoltat rapid. Firma are mulți clienți mulțumiți în Târgu Jiu.

Ideea firmei de curățenie a fost a ei deoarece și-a dorit să împărtășească această iubire față de curățenie și cu alte persoane. A vrut ca serviciile de curățenie să ușureze viața unui om, a omului care nu are timp, e obosit sau căruia nu îi place să facă această activitate”, spune Robert.

ADVERTISEMENT

Cei doi tineri au și un sfat pentru cei care sunt plecați în străinătate și vor să se întoarcă acasă. ”Să lupte pentru idealurile lor, pentru că orice este posibil atunci când urmezi pasiunea și crezi în visurile tale”.

Avem 24 de ani și noi nu ne-am mai întoarce în Germania. Aici, acasă, am reușit să realizăm ce ne-am propus. Să fim proprii noștri șefi, să dezvoltăm o idee, un concept, să oferim servicii de calitate, să ne atingem obiectivul principal, acesta fiind de a ne satisface clienții. Nu ne-am mai întoarce în Germania pentru ca în niciun loc nu este mai bine ca acasă”, spun Robert și Mădălina.

ADVERTISEMENT
Tags:
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Cornel Dinu, tot mai rău. „Nu mai iese din casă, s-a izolat de...
Cornel Dinu, tot mai rău. „Nu mai iese din casă, s-a izolat de oameni și parcă își dorește sfârșitul”
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din...
Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din România unde soarele "răsare" de două ori: "Fascinant"
Cum a fost surprins celebrul milionar care a ajuns să ceară bani pe...
Cum a fost surprins celebrul milionar care a ajuns să ceară bani pe străzi pentru o pâine
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Ce trebuie să facem înainte de a cumpăra cireșe. Explicațiile experților
Ce trebuie să facem înainte de a cumpăra cireșe. Explicațiile experților
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt...
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt de «poftă», nu au gustul celor de iunie. Mai mult, ce găsești acum pe tarabă sunt din import”
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol...
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol principal. Are o poveste emoționantă și a fost văzut deja de milioane de oameni