News

Afacerea extrem de profitabilă cu care un român a dat lovitura. Are și 1.000 de clienți în weekend-uri 

Care este afacerea extrem de profitabilă pusă pe picioare de un român. Ciprian a dat lovitura și are în unele weekend-uri de vară și 1.000 de clienți.
16.08.2023 | 09:28
Afacerea extrem de profitabila cu care un roman a dat lovitura Are si 1000 de clienti in weekenduri
O gelaterie artizanală, afacerea extrem de profitabilă cu care un român a dat lovitura. Adună 1.000 de clienți în weekend-uri. Sursa foto: capturi Observator News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Afacerea extrem de profitabilă pe timp de vară cu care un român a dat lovitura. Ciprian a pus pe picioare această ideea de business în urmă cu patru ani. În prezent, are și 1.000 de clienți în weekend-uri.

O gelaterie artizanală, afacerea extrem de profitabilă cu care un român a dat lovitura. Adună 1.000 de clienți în weekend-uri

Sezonul cald poate fi o oportunitate excepțională pentru majoritatea antreprenorilor sau, în unele cazuri, pentru viitorii antreprenori. Un tânăr din țara noastră a profitat de faptul că românii sunt mari consumatori de dulciuri.

ADVERTISEMENT

În ultimii ani, în România, afacerile cu înghețată stradală s-au numărat printre cele mai profitabile tipuri de business-uri din timpul verii. La o primă vedere, poate părea o idee de afacere mică, însă ea poate genera profituri considerabile.

Ciprian a avut încredere în forțele sale și în piața românească, iar asta i-a adus succesul. În 2019, acesta şi-a deschis o gelaterie artizanală. În acești patru ani, business-ul lui a evoluat de la an la an.

ADVERTISEMENT

În 2023, cifra sa de afaceri este de 10 ori mai mare decât cea din anul de debut. Folosește atât ingrediente locale, cât și unele importate din Italia. În special când e cald, compania sa adună și 1.000 de clienți pe weekend.

Comparând cifrele anul ăsta o să avem un business de 10 ori mai mare comparativ cu 2019. Îngheţata e produsă chiar aici, în laboratorul nostru. Mare parte din ingrediente le luăm din Italia.

ADVERTISEMENT

Încercăm să folosim şi ingrediente locale. Într-o zi de weekend pot să fie şi peste o mie de clienţi, când e foarte cald şi foarte frumos afară”, spune tânărul antreprenor, pentru Observator News.

Cifre oficiale: România a urcat în top 10 producători de înghețată din Uniunea Europeană

Conform celor mai noi date Eurostat, România a urcat în top 10 producători de înghețată din Uniunea Europeană. Numai în 2022, țările membre UE au produs o cantitate de 3,2 miliarde litri de înghețată. Este un total în creștere cu 5% faţă de situația din 2021.

ADVERTISEMENT

Germania a fost lider la producția de înghețată în 2022, cu o producție de 620 de milioane de litri. A fost urmată de Franța (591 milioane de litri) și Italia (571 milioane de litri).

În această ierarhie urmează Spania (321 milioane de litri), Belgia (198 milioane de litri), Lituania (46 milioane de litri), Cehia (44 milioane de litri), Finlanda (38 milioane de litri). Pe locul 9 se află România, cu 35 milioane de litri.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut...
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi minori. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe:...
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: Întotdeauna găsesc o cale
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Se dau VOUCHERE pentru RENOVAREA locuințelor. UNDE se depun CERERILE
Se dau VOUCHERE pentru RENOVAREA locuințelor. UNDE se depun CERERILE
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin...
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin în service
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în...
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în Ucraina într-o „provocare epocală” pentru regiune | Analiză
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de...
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion