Life

Afacerea genială pusă la cale de o familie de români. Cum arată mierea în două culori și de ce i-ar putea umple de bani produsul

O familie de români a pus la cale o afacere genială. Au creat mierea în două culori, care le aduce în conturi sume fabuloase.
04.06.2023 | 13:00
Afacerea geniala pusa la cale de o familie de romani Cum arata mierea in doua culori si de ce iar putea umple de bani produsul
Afacerea genială pusă la cale de o familie de români. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O familie de români a reușit să pună în practică o afacere genială. Este vorba despre mierea în două culori, care este una cu adevărat deosebită. Se vinde la prețuri mai mari decât mierea normală și nu e de mirare.

Afacerea genială pusă la cale de o familie de români

O familie de români din satul Vingard, comuna Şpring, județul Alba, a reușit să demareze o afacere genială. Dănuț și Adrian Pintea, tată și fiu, au creat mierea în două culori, care face furori în târgurile din România.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, pe lângă mierea în două culori, cei doi mai vând și propolis, dar și ceară. Produsele lor se arată a fi de calitate superioară, după spun chiar tatăl și fiul. Ce tip de miere vând aceștia?

Familia Pintea le oferă clienților miere de salcâm, dar și miere de nucă ori miere de tumeric. De asemenea, din oferta lor mai fac parte și mierea de rapiță, dar și mierea de zmeură. Evident, se poate cumpăra și miere polifloră, dar miere cu propolis, notează sebesinfo.ro.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare surpriză este mierea în două culori. Momentan, acesta este cel mai căutat produs de la stupul familiei Pintea. Cum au reușit aceștia să obțină un astfel de produs? În borcanul achiziționat, cumpărătorii se bucură de două tipuri de miere, așezate vertical.

Există însă niște reguli de urmat pentru a obține o astfel de miere deosebită. Chiar unul dintre cei doi apicultori a dezvăluit secretul care i-a ajutat să dea startul acestei afaceri de-a dreptul fabuloase.

ADVERTISEMENT

”Se pune una din ele mai devreme cu două – trei săptămâni, se cristalizează, se ţine la orizontală. După aia, o ridicăm şi completăm cu restul. Se pot consuma din acelaşi borcan două tipuri de miere”, a dezvăluit apicultorul Dănuț Pintea rețeta de miere duo.

Mierea în două culori este produsul favorit al clienților din târguri. Sursă foto: sebesinfo.ro
Mierea în două culori este produsul favorit al clienților din târguri. Sursă foto: sebesinfo.ro

Unde se găsește mierea în două culori

Unde se găsește mierea în două culori? În târgurile apicole unde familia participă. Iar vestea bună este că aceasta mai poate fi achiziționată și online, pe site-ul stupinei PinBees. Mezinul familiei, Andrei Pintea se ocupă de promovarea produsului.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, ideea i-a aparținut tatălui său, care de altfel nu se aștepta la un asemenea succes imens, într-un timp atât de scurt. ”Am început cu 3 roiuri daţi de cineva. Am ajuns la 120-130, încet, pas cu pas, tot mai mult.

La început am făcut doar miere polifloră. Apoi, am început să mergem prin ţară (în pastoral – n.a.). Nu poţi să faci dacă stai acasă. Dacă staţionezi, nu poţi să faci. Dacă mergi, faci treabă”, a menționat apicultorul.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink