Life

Afacerea inedită cu care o româncă a dat lovitura: “Este un concept unic la noi”. Câștigă peste 1.000 de euro pe săptămână

Afacerea inedită cu care o româncă a reușit să dea lovitura. Conceptul este unic în România. Femeia câștigă săptămânal peste 1.000 de euro.
11.10.2023 | 15:32
Afacerea inedita cu care o romanca a dat lovitura Este un concept unic la noi Castiga peste 1000 de euro pe saptamana
O româncă a dat lovitura cu o afacere inedită. Sursa foto: Capturi Observator News/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Afacerea inedită cu care o româncă a dat lovitura în mediul rural. Îi aduce venituri considerabile, iar conceptul este unul unic la noi în țară. Turiștii sunt încântați de fiecare dată.

Afacerea inedită cu care o româncă a dat lovitura. Câștigă peste 1.000 de euro săptămânal

Localitatea Crasna, situată în județul Gorj, nu este foarte cunoscută, însă cei care ajung acolo au șansa să se bucure de o experiență unică. Turiștii care ajung la pensiunea administrată de Denisa au ocazia să ia micul dejun într-un coș de nuiele și să savureze masa în livadă.

ADVERTISEMENT

Pensiunea româncei este un concept unic la noi în țară, iar locația este una de vis. Vizitatorii au la dispoziție piscine cu apă încălzită în livezi, dar și mâncare tradițională, servită într-un mod unic.

“În fiecare dimineaţă, le pregătim două coşuri pline cu bunătăţi, cu diferite cărnuri şi brânzeturi de la localnicii din sat, dulceaţă din plantaţiile noastre de zmeură şi mure. Pot lua micul dejun lângă piscină, afară, sau pot merge sub măr, în livadă, unde se pot bucura de liniştea de la ţară.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă afară sunt doar 10 grade, turiştii se pot bucura de o baie în piscină în livadă. Apa este încălzită în sezonul rece, iar împrejurimile fac experienţa şi mai plăcută.

Este un concept unic la noi, în România. Este împrumutat din America. Se numeşte vintage bathtub. Este o experienţă senzorială pe care o oferim oaspeţilor noştri. Pot să se bucure de o baie fierbinte în mijlocul naturii.”, a explicat Denisa Zamfira pentru Observator News.

ADVERTISEMENT

Înainte de a deschide această locație, Denisa a avut un atelier de rochii de mireasă din București. Aceasta a decis să renunțe și să se mute, în schimb, la țară, acolo unde a pus bazele a ceva ce nu este prea întâlnit. Afacerea este una foarte profitabilă.

Pensiunea Denisei are cinci camere și se poate închiria integral. Pentru un sejur de luni până vineri, vizitatorii trebuie să plătească 2,800 de lei. În weekend, prețul e de 3.400 de lei. Costurile includ accesul la piscină, ciubăr, livadă și plantația de mure și zmeură.

ADVERTISEMENT

O altă pensiune din apropiere atrage turiștii

La 15 kilometri de această locație, se află altă pensiune unde turiștii au parte de mâncare tradițională, bazată pe ingrediente naturale. În plus, gogoșile la ceaun reprezintă desertul pe care toți își doresc să-l încerce. Prețul pentru o noapte într-o cameră tradițională este de 250 de lei.

“Avem drob, avem şunculiţă, mezeluri crud uscate pe care le facem numai în casă, cârnaţi crud uscaţi, salamuri făcute de un prieten foarte bun, roşii din grădină”, a spus administratorul pensiunii pentru sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT