Life

Afi City, cel mai nou mall din București. Unde se află și când are loc marea deschidere

Afi City, cel mai recent centru comercial din Capitală. Când se inaugurează și în sector se află. E foarte aproape de o stație de metrou.
02.11.2022 | 09:51
Afi City cel mai nou mall din Bucuresti Unde se afla si cand are loc marea deschidere
Afi City, cel mai recent centru comercial din Capitală. Când se inaugurează și în sector se află. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cel mai nou mall a fost ridicat în Bucureștii Noi, construcția sa fiind demarată în anul 2018. Unde se află și când are loc marea deschidere a magazinului din sectorul 1, după ce evenimentul a fost amânat cu câteva luni bune.

Afi City, cel mai recent centru comercial din Capitală. Când se inaugurează și în sector se află

Afi City este cel mai nou mall din Capitală. Situat în Bucureștii Noi, chiar la gura de metrou Laminorului, spațiul comercial a fost construit special pentru persoanele care și-au achiziționat apartamente în complexul rezidențial cu același nume.

ADVERTISEMENT

Marea deschidere urma să aibă loc în primăvara aceasta, însă planurile au fost date peste cap. Iată că acum cei care locuiesc în zonă nu mai au mult de așteptat. Cel mai probabil mall-ul va fi inaugurat la jumătatea lunii noiembrie.

„Sperăm să deschidem noul mall, Afi City Bucureștii Noi, în 2 săptămâni. El este gata, este primul proiect de asemenea dimensiuni, respectiv 4.500 de metri pătrați.

ADVERTISEMENT

Noi l-am gândit ca un proiect de proximitate pentru Afi City, proiectul nostru rezidențial care are în jur de 200 de apartamente. 

Acestea sunt livrate deja și unde urmează să livrăm până la 2.000 de apartamente”, a declarat Roxana Stănciulescu, Head of Retail Leasing Division AFI Europe România, scrie wall-street.ro.

ADVERTISEMENT

Afi City, un centru comercial la îndemâna oamenilor

Afi City din Bucureștii Noi este realizat ca fiind un proiect de cartier, menit să aibă inclus un supermarket, o sală de fitness, magazine, cafenele și restaurante. Suprafața totală a spațiului comercial include toate facilitățile.

De asemenea, parcarea, locurile de joacă pentru copii și spațiile verzi nu vor lipsi, fiind o construcție dezvoltată foarte responsabil din punct de vedere ecologic.

ADVERTISEMENT

Spațiul comercial este ridicat de AFI Europe, o companie care este prezentă pe piața românească încă din 2005. Firma este cea care a dezvoltat și gestionează în momentul de față AFI Cotroceni, un spațiu care se întinde pe o suprafață închiriabilă de aproape 90.000 metri pătrați.

Mal-ull situat în apropiere de stație de metrou Politehnica are peste 300 de magazine ale brandurilor locale și internaționale.

ADVERTISEMENT
Tags: