Life

Agresoarea Mirelei Vaida, reținută de oamenii legii. Femeia fusese eliberată recent de la Obregia

19.03.2021 | 19:37
Agresoarea Mirelei Vaida retinuta de oamenii legii Femeia fusese eliberata recent de la Obregia
ADVERTISEMENT

Agresoarea Mirelei Vaida a fost reținută de poliție în urmă cu foarte puțin timp. Tânăra care a intrat în platoul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1 fusese eliberată recent de la Spitalul Obregia, unde a primit un diagnostic crunt. 

Femeia, care a intrat dezbrăcată în show-ul vedetei și cu o cărămidă în mână, a ieșit în data de 12 martie de la Obregia, cadrele medicale confirmând că suferă de retard. Acesta este și motivul pentru care ar fi acuzat-o pe concurenta de la „Te cunosc de undeva!” că îi datorează bani.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta actriță și cântăreață de muzică populară s-a speriat cumplit când a văzut că femeia se îndreaptă cu o cărămidă asupra sa, polițiștii din cadrul secției 4 imobilizând-o în cele din urmă pe agresoare.

Agresoarea de la Antena 1, imobilizată. Ce spun oamenii legii despre problemele acesteia

„O să plătești. Să-mi dai banii înapoi”, ar fi spus femeia care a vrut să o lovească pe Mirela Vaida în cursul acestei seri.

ADVERTISEMENT

Femeia care s-a năpustit asupra Mirelei Vaida a fost dusă la spital pentru îngrijiri de specialitate, primele informații oferite de oamenii legii arătând că a folosit o ușă laterală pentru a intra în incinta postului de televiziune.

„Astăzi, în jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă.

ADVERTISEMENT

A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical.

Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date ar fi pătruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată.

ADVERTISEMENT

Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Autoarea a fost externata de la Obregia pe data de 12.03.2021, are diagnosticul de RETARD”, a transmis Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT