News

Ai cont și card la Banca Transilvania? Veste bună pentru toți clienții, cum poți să economisești bani simplu și rapid

Vin vești bune pentru românii care au cont și card la Banca Transilvania. Cum pot aceștia să economisească bani simplu și rapid.
20.04.2024 | 16:43
Ai cont si card la Banca Transilvania Veste buna pentru toti clientii cum poti sa economisesti bani simplu si rapid
Vești excelente pentru cetățenii cu cont și card la Banca Transilvania. Cum pot să economisească bani simplu și rapid. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Românii care au cont și card la Banca Transilvania primesc o veste foarte bună pentru bugetul lor. Cum pot aceștia să facă economii la bani simplu și extrem de rapid.

Vești excelente pentru cetățenii cu cont și card la Banca Transilvania. Cum pot să economisească bani simplu și rapid

Banca Transilvania este, în acest moment, cea mai mare bancă din România. Instituția are aproximativ 4 milioane de clienți, peste 500 de unități și circa 9.000 de angajați.

ADVERTISEMENT

Banca pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de servicii. Prin aplicația BT Pay, românii care au cont și card la banca amintită pot să facă economii importante.

În acest moment, 250.000 de persoane care folosesc BT Pay economisesc sume de bani prin opţiunea Round Up din aplicaţie. La ora actuală, 8 din 10 persoane care au conturi de economii la Banca Transilvania folosesc inclusiv Round Up, se arată într-un comunicat al băncii.

ADVERTISEMENT

Lunar, peste 12.000 de clienţi îşi activează Round Up. Vorbim de una dintre cele mai accesate funcționalități ale BT Pay. În primul rând, opțiunea este echivalentă cu economii la fiecare plată făcută la POS sau online cu unul dintre cardurile de debit BT, digital sau fizic, dobânda fiind de 4%/an.

Apoi, clienții beneficiază de rotunjirea automată a fiecărei plăți efectuate cu unul dintre cardurile BT de debit, până la multiplul selectat (1 leu, 5 lei sau 10 lei). Acesta poate fi modificat oricând. Prin urmare, dacă pragul de rotunjire este de 10 lei, pentru o plată de 3,5 lei, round up-ul este de 6,5 lei.

ADVERTISEMENT

Aplicația mai permite un transfer automat, din contul curent în lei în contul de economisire Round Up, a diferenței provenite din suma rotunjită. Clienții au acces oricând la banii economisiți prin transfer în unul dintre conturile curente de la Banca Transilvania.

Nu în ultimul rând, românii au posibilitatea de a verifica în aplicația BT Pay suma economisită prin Round Up. Tot aici, se poate vedea și istoricul tranzacțiilor. Din comunicatul BT mai aflăm că cei mai mulți clienți ai băncii cu Round Up instalat au vârste de 27–42 de ani (37%), 18–26 de ani (34%) și 14 –17 ani (20%).

ADVERTISEMENT

Cum se activează Round Up de la BT

Pentru a beneficia de toate aceste avantaje, clienții Băncii Transilvania trebuie să știe că opţiunea Round Up se activează din BT Pay. Pașii sunt simplii: Setări card/Activează Round Up.

ADVERTISEMENT