News

Ai cont și card la Banca Transilvania? E anunțul momentului pentru toți clienții. E fără precedent ce se va întâmpla

Ai cont și card la Banca Transilvania? Clienții primesc o veste importantă. Ce se va întâmpla începând cu anul viitor, anunțul instituției.
29.11.2023 | 19:45
Ai cont si card la Banca Transilvania E anuntul momentului pentru toti clientii E fara precedent ce se va intampla
Ai cont și card la Banca Transilvania? Anunț important. Foto Facebook Mihaela Faghi
ADVERTISEMENT

Ai cont și card la Banca Transilvania? Clienții primesc o veste foarte importantă, potrivit unui anunț făcut, marți, 28 noiembrie, de reprezentanții instituției financiare. Ce se va întâmpla este fără precedent.

Ai cont și card la Banca Transilvania? Anunț important pentru clienți

Banca Transilvania informează că a încheiat un parteneriat cu Direcția Generală pentru Evidența Persoanelor. Este vorba despre un proiect-pilot la care instituția bancară participă și care va avea un impact pozitiv asupra experienței clienților.

ADVERTISEMENT

Prin acest proiect, realizat în colaborare cu Direcția Generală pentru Evidența Persoanelor, se va produce o modificare importantă în ceea ce privește procesul de verificare a datelor clienților. Mai exact, actualizarea periodică a acestora se va face automat.

„Verificarea și actualizarea periodică a datelor acestora se va face automat, prin schimb de informații cu instituția publică menționată”, anunță banca. Verificările vor fi făcute începând cu anul viitor.

ADVERTISEMENT

Datele a peste 80.000 de clienți au fost actualizate

Banca Transilvania informează cum a început acest proiect. În primă fază, instituția a preluat datele de pe buletinele unor clienți existenți, din Registrul Național de Evidență a Persoanelor. Astfel au fost actualizate informațiile din baza de date a băncii.

Conform reprezentanților BT, la ora actuală, peste 80.000 de persoane fizice au datele actualizate. Cea de-a doua etapă va lua startul în 2024 și prin aceasta vor fi verificate și actualizate informațiile personale ale oamenilor, prin verificare online, instant, la Registrul Național de Evidență a Persoanelor.

ADVERTISEMENT

Odată introdusă această schimbare, cei care au cont și card la Banca Transilvania nu vor mai fi nevoiți să vină la sediile instituției financiare pentru a-și actualiza datele și cărțile de identitate.

„Verificările datelor clienților se vor realiza începând cu anul viitor: La deschiderea contului, indiferent de canalul ales de client – atât în una dintre agențiile Băncii Transilvania, cât și online.

ADVERTISEMENT

În mod recurent, cum ar fi la expirarea cărții de identitate, fără a mai fi necesar ca modificările să fie anunțate/actualizate la bancă de către clienți”, transmit reprezentanții băncii.

 

ADVERTISEMENT