News

Se dau bani pentru pensionari! Banca Transilvania a făcut anunțul pentru toți seniorii

Se dau bani pentru pensionari la Banca Transilvania. Seniorii din România pot accesa sume consistente de bani, anunță instituția bancară.
13.04.2024 | 15:54
Se dau bani pentru pensionari Banca Transilvania a facut anuntul pentru toti seniorii
Se dau bani pentru pensionari. Sursă foto: pinterest, freepik / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Banca Transilvania anunță că se dau bani pentru pensionari. Astfel, seniorii din România care au nevoie de un sprijin financiar îl pot obține foarte ușor. Ce ofertă a lansat cea mai mare instituție bancară din România?

Banca Transilvania anunță că se dau bani pentru pensionari

Pensionarii din România care au nevoie de bani pot să îi și primească. Banca Transilvania a lansat Creditul Senior. Acest pachet le permite seniorilor să împrumute foarte ușor sumele de care au nevoie, într-un timp scurt.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor de pe site-ul băncii, prin Creditul Senior se dau bani pentru pensionari în funcție de necesități. Iar cei interesați beneficiază de mai multe avantaje.

Astfel, seniorii au rate fixe pe toată durata creditului, dar și o asigurare de viață gratuită. De asemenea, dobânda pentru un astfel de credit este și ea una cât se poate de avantajoasă arată reprezentanții instituției.

ADVERTISEMENT

Banca Transilvania le oferă pensionarilor posibilitatea de a împrumuta până la 40.000 de lei. În ceea ce privește perioada de rambursare, aceasta pornește de la 6 și poate ajunge chiar și la 59 de luni, în funcție de caz.

„Simplu și rapid! Prin Creditul Senior, noi îți punem la dispoziție finanțarea necesară, prin care te bucuri de următoarele beneficii:

ADVERTISEMENT
  • Rate fixe pe toata perioada creditului
  • Asigurare de viață gratuită
  • Dobândă avantajoasa
  • Până la 40 000 lei suma împrumutată
  • Perioada intre 6-59 luni”, arată informațiile de pe site-ul băncii.

Care sunt condițiile de acordare

Banca Transilvania oferă bani pentru pensionari, dar există și niște criterii. Spre exemplu, seniorii trebuie să aibă venituri permanente de minim 1.000 de lei, conform regulamentului.

ADVERTISEMENT

Totodată, vârsta maximă la finalul perioadei de creditare trebuie să fie de 75 de ani. În ceea ce privește dobânda, aceasta este fixă, de 19,90%, iar comisionul lunar de administrare al creditului este de 5 lei.

Comisionul de analiză a dosarului de credit este de 150 lei, iar pensionarii au nevoie și de niște documente în momentul în care vor să acceseze Creditul Senior. Astfel, e necesar actul de identitate în primul rând.

De asemenea, cei interesați mai au nevoie de ultimul cupon de pensie. Banca Transilvania precizează că în anumite cazuri poate fi nevoie chiar și de decizia de pensionare.

ADVERTISEMENT
Tags: