Life

Ai cont și card la CEC Bank? Toți clienții trebuie să știe de această schimbare radicală

Ce trebuie să știi dacă ai cont și card la CEC Bank. Clienții acestei bănci se pot bucura de o schimbare radicală, care îi va scuti de un efort.
19.10.2023 | 17:20
Ai cont si card la CEC Bank Toti clientii trebuie sa stie de aceasta schimbare radicala
Schimbare radicală pregătită de CEC Bank. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Dacă ai cont și card la CEC Bank, trebuie să știi despre schimbarea radicală făcută de bancă. De acum, îți poți emite un card virtual fără prea mult efort. Iată ce trebuie să faci!

Clienții care au cont și card la CEC Bank se vor bucura de o schimbare radicală

Cei care au cont la CEC Bank trebuie să știe că a fost lansată o nouă opțiune în cadrul aplicației de Mobile Banking – CEC App. Este o funcție foarte avantajoasă pentru clienții acestei bănci.

ADVERTISEMENT

Clienții își pot emite singuri carduri virtuale, pentru toate tipurile de card de debit, fără drumuri până la bancă. Este important de precizat că acest lucru se va putea face fără costuri.

Funcția este disponibilă din 16 octombrie. “Continuăm procesul de modernizare a CEC Bank și extindem posibilitatea emiterii de carduri virtuale către toate produsele de card de debit existente în portofoliul băncii.

ADVERTISEMENT

Astfel, CEC Bank devine și mai prietenoasă cu mediul  după ce anul trecut am început emiterea primului card virtual pentru produsul Visa Multicurrency iar de la începutul anului banca noastră emite carduri din plastic reciclat/ cu elemente biodegradabile”, a declarat Cristian Tudorancea, Director Carduri în cadrul CEC Bank, potrivit unui comunicat ce se regăsește pe site-ul instituției.

Odată cu această schimbare, procesul de emitere a unui card virtual va fi mai simplu. Clienții nu mai trebuie să se deplaseze până la bancă pentru această operațiune.

ADVERTISEMENT

Cei care dețin un card fizic principal activ pot emite unul virtual direct din aplicația Mobile Banking – CEC App. După aceea, cardul va fi activ imediat și îl vei putea folosi fără a mai merge la bancomat.

Unde va putea fi folosit cardul virtual

Poți utiliza cardul virtual pentru plăți la POS, după ce cardul este înrolat într-o aplicație de plăți (Google Wallet/Apple Pay). Se pot face și plăți online dacă utilizezi datele cardului, care vor fi disponibile în aplicație.

ADVERTISEMENT

Mai mult, poți utiliza cardul virtual pentru retragere numerar contactless de la ATM-urile și MFM-urile CEC Bank. Se pot retrage bani și de la echipamentele altor bănci, atâta timp cât acestea permit un astfel de tip de operațiune.

Clienții trebuie să știe că aceste carduri virtuale pot fi fi folosite inclusiv pentru plăți de pe telefon, prin portofelele Apple sau Google (Apple Pay sau Google Play), precum și prin ceasuri sau brățări smart.

Tot ce trebuie să faci pentru a avea acces la plata cu cardul este să accesezi aplicația CEC Bank Mobile Banking, disponibilă în Magazin Play, App Store sau Huawei AppGallery. După aceea, trebuie să selectezi opțiunea “Actualizează”.

ADVERTISEMENT