News

Ai cont și card la Raiffeisen Bank? Poți să primești 1.500 de lei gratuit până de Revelion. Anunț important pentru clienți

Utilizatorii de carduri Raiffeisen se pot alege cu un premiu de 1.500 de lei, chiar în perioada sărăbătorilor de iarnă. Iată ce trebuie să facă.
21.12.2023 | 07:42
Ai cont si card la Raiffeisen Bank Poti sa primesti 1500 de lei gratuit pana de Revelion Anunt important pentru clienti
Clienții Raiffeisen Bank au ocazia să câtige o sumă frumușică / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Raiffeisen Bank vine cu o ofertă inedită pentru clienții care posedă un cont, la care este atașat un card de debit. Aceștia au ocazia să câștige 1.500 de lei, fără să facă nimic deosebit în acest sens, în afară de obișnuitele cumpărături de sărbători.

Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a intra în concurs

Mai exact, pentru a deveni eligibil de câștig, clienții nu au nevoie să se înscrie, să completeze formulare sau să trimită mesaje text. Condițiile băncii organizatoare sunt următoarele:

ADVERTISEMENT
  • participanții trebuie să fie posesori de card Mastercard Raiffeisen Bank
  • să folosească cardul în mod legitim, pentru a plăti bunuri/servicii la comercianți
  • să efectueze tranzacții de minimum 600 de lei prin cardul de debit, în perioada campaniei (2 octombrie – 31 decembrie 2023)
  • să fie rezidenți fiscali în România
  • să aibă cel puțin 18 ani.

Cum se câștigă 1.500 de lei în campania Raiffeisen Bank

La finalul campaniei, se vor extrage, prin tragere la sorți, 500 de câștigători ai unui bonus de 1.500 de lei, sumă care va fi virată direct în contul cardului de debit. (Regulamentul campaniei poate fi consultat aici).

ADVERTISEMENT

Orice participant are șansa de a intra de mai multe ori la tragerea la sorți, în funcție de numărul de tranzacții de minimum 600 de lei, pe care le-a efectuat.

Sunt eligibile doar tranzacțiile efectuate cu succes (nu și cele anulate). De asemenea, tranzacțiile cu numerar sau transferuri de fonduri nu sunt considerate tranzacții valide pentru tragerea la sorți.

ADVERTISEMENT

Tranzacțiile frauduloase nu sunt eligibile

Extragerea se va face prin instrumente proprii, din baza de date a băncii, în prezența unui notar public, care va certifica operațiunea.

Banca își rezervă dreptul de a refuza sau anula premiul, dacă se constată că acesta a fost generat de tranzacții frauduloase.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul va fi anunțat de către reprezentanții Raiffeisen Bank, la numărul de telefon declarat de client, în relația cu instituția.

ADVERTISEMENT