Life

Banca din România care dă cadou câte 4.000 de lei clienților vechi sau noi! Ce trebuie să faci pentru a lua banii

Vești bune pentru clienții acestei bănci. Ce trebuie să faci ca să te numeri printre norocoșii care pot primii până la 4.000 de lei
30.11.2023 | 23:03
Banca din Romania care da cadou cate 4000 de lei clientilor vechi sau noi Ce trebuie sa faci pentru a lua banii
Raiffeisen Bank dă bani de Crăciun. Ce trebuie să faci pentru ei Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

De obicei, românii sunt obișnuiți ca ei să fie cei care oferă bani băncilor. Ei bine, există și excepții. O cunoscută bancă din România pune la bătaie 4.000 de lei pentru clienții vechi sau noi. Iată ce trebuie să faci pentru a intra în posesia sumei.

Raiffeisen Bank dă bani de Crăciun. Ce trebuie să faci pentru ei

La final de an, Raiffeisen Bank a pregătit o campanie uimitoare pentru toți clienții băncii. Cei care au deja cont deschis la Raiffeisen Bank, dar și cei care vor să devină clienți, pot intra în posesia a 4.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Regulile pentru a primi acești bani sunt foarte simple. Clienții vechi sau noi trebuie neapărat să ia în calcul deschiderea unui cont pentru cei mici. Pentru asta, banca le pune la dispoziție programul asigurarării Junior Protect Plus de la UNIQUA.

Cei care optează pentru asta, intră automat în tragerea la sorți și au șansa să câștige patru premii în valoare de 4.000 de lei. Chiar dacă banii nu sunt primiți fizic, sunt oferite produse care se ridică la această sumă.

ADVERTISEMENT

Norocoșii au șansa să pună mâna pe iPhone 14, patru la număr. Însă, timpul pentru înscrierea în această campanie este limitat. Astfel, toți trebuie să se grăbească și să aplice pentru asigurarea Junior Protect Plus de la UNIQUA până pe 20 decembrie.

Aceasta nu este singura surpriză pe care cei de la Raiffeisen Bank au pregătit-o românilor. Coincidență sau nu, tot în luna cadourilor, aceștia au mai pus la bătaie încă 500 de lei pe care îi poate primi oricine.

ADVERTISEMENT

Tot ce trebuie să faci pentru a intra în posesia banilor este să îți deschizi cont și să optezi pentru un card Mastercard. De data asta, banii se primesc prin virament bancar, în cont. Cei care vor să profite de această ofertă trebuie să opteze pentru card până pe 22 decembrie.

Mare atenție la fraudele online în numele băncilor

În această perioadă, concursurile cu premii de neratat sunt la tot pasul. Tocmai de aceea, Raiffeisen Bank, dar și restul intituțiilor bancare trag un semnal de alarmă.

ADVERTISEMENT

Băncile îi sfătuiesc pe clienți să fie foarte atenți atunci când li se solicită anumite date oficiale. Aceeași atenție se recomandă și în cazul în care li se cere să acceseze anumite link-uri dubioase.

Mesajele din partea băncilor vin mereu însoțite de elemente de securitate și nu solicită niciodată date personale la telefon. Drept urmare, clienții trebuie să fie foarte precauți la ce concursuri se înscriu în această perioadă.

ADVERTISEMENT
Tags: