Fotbal international

Ajunge Lionel Messi la PSG? Anunţul făcut de Neymar: “Vreau să joc din nou cu el”

03.12.2020 | 10:32
Ajunge Lionel Messi la PSG Anuntul facut de Neymar Vreau sa joc din nou cu el
ADVERTISEMENT

Neymar își dorește să evoluează încă o dată în aceeași echipă cu Lionel Messi. Pentru ca asta să se întâmple PSG ar trebui să-i facă o ofertă Barcelonei deoarece este puțin probabil ca Neymar să ajungă la gruparea din Spania. 

Neymar a discutat după succesul celor de la PSG de pe stadionul ”Old Trafford contra echipei Manchester United (1-3).

ADVERTISEMENT

Vârful din Brazilia , încântat de succesul important al formației sale și de cele două reușite pe care le-a marcat, a vorbit despre Leo Messi în declarațiile date pentru cei de la ESPN Argentina.

”Îmi doresc să mă bucur din nou cu el pe teren”

Jucătorul din Brazilia le-a zis reporterilor că își dorește să evolueze din nou alături de prietenul său. „Vreau să mai joc din nou alături de Messi. Ceea ce îmi doresc cel mai mult este să mă bucur din nou cu el pe teren”, a declarat fostul fotbalist al Barcei.

ADVERTISEMENT

„Anul viitor trebuie să o facem. Așa va fi cu siguranță”, afirmă starul celor de la PSG. În același timp, l-au chestionat pe Neymar și unde îl va pune antrenorul să joace.  „Nu-mi pasă, l-aș pune în locul meu, voi ieși afară”, a spus el râzând.

Brazilianul are o înțelegere cu PSG valabilă până în 2022 chiar dacă s-a spus în Franța că formația din Paris negociază reînnoirea contractului. Leo Messi își termină contractul cu echipa catalană pe 30 iunie 2021.

ADVERTISEMENT

100 de milioane de euro ar trebui să plătească PSG pentru a-l lua pe Messi

Messi și-a dorit să părăsească echipa în această vară, dar în final a rămas la Barcelona, însă începând cu prima zi a anului viitor argentinianul poate să-și pună semnătura pe un contract cu o altă formație.

Vedeta din Brazilia a lui PSG începe să vadă, pe zi ce trece, că revenirea sa la echipa catalană este aproape imposibilă. Pus în fața unui astfel de scenariu, jucătorul brazilian se lasă curtat de echipa din Paris, care în acest moment este cea care este în avantaj. Potrivit surselor ziariștilor din Franța, vârful le-a spus celor de la echipa din Paris despre dorința sa de a rămâne la PSG.

ADVERTISEMENT

Neymar a evoluat în șase meciuri în acest sezon în campionatul Franței pentru cei de la PSG și a înscris de 3 ori. Brazilianul are 3 reușite și în Liga Campionilor, competiție în care a evoluat în patru partide. Pe PSG o eventuală aducere a lui Messi ar costa-o 100 de milioane de euro, atât valorează starul argentinian pe site-urile de specialitate. Messi putea ajunge în urmă cu mai mulți ani la Inter Milano care a oferit 250 de milioane de euro în schimbul său.

ADVERTISEMENT