Sport

Xavi a spus tot! De ce a ales să continue la FC Barcelona și în sezonul următor: „Nu s-a terminat”

Xavi Hernandez, actualul antrenor al celor de la FC Barcelona, a ales să continue la clubul din Catalonia și din sezonul viitor.
25.04.2024 | 20:35
Xavi a spus tot De ce a ales sa continue la FC Barcelona si in sezonul urmator Nu sa terminat
Xavi a spus tot! De ce a ales să continue la FC Barcelona și în sezonul următor: „Nu s-a terminat”. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Xavi Hernandez, antrenorul celor de la FC Barcelona, a ales să continue la clubul din Spania și din sezonul următor, deși anunțase inițial că va pleca de la formația din Catalonia în vara lui 2024.

Motivul care l-a făcut pe Xavi să continue la FC Barcelona: „Nu s-a terminat”

Imediat după ce a făcut anunțul că va rămâne pe banca Barcelonei până în 2025, Xaxi a vorbit despre principalul motiv care l-a făcut să continue la fosta campioană a Spaniei și din sezonul următor.

ADVERTISEMENT

„Sunt un fan foarte mare al clubului și încerc de fiecare dată să fac tot ce e mai bine. M-am răzgândit deoarece am simțit încredere totală din partea președintelui, a conducerii și a jucătorilor.

Proiectul nu s-a terminat. Eu, împreună cu staff-ul meu, cu toții simțim că avem puterea necesară să obținem lucruri importante și să continuăm acest proiect.

ADVERTISEMENT

Zvonurile despre mine cum că aș fi rămas ca să obțin bani din ultimul meu an de contract sunt false, au fost inventate doar ca să-mi facă rău.

Președintele știe că dacă aș fi plecat de la echipă, nu aș fi cerut nici măcar un euro clubului pentru ultimul an de contract”, a declarat Xavi, conform Mundo Deportivo.

ADVERTISEMENT

Rafa Yuste a vorbit despre rămânerea lui Xavi la FC Barcelona: „Suntem convinși că putem face lucruri grozave”

Rafa Yuste, vicepreședintele clubului din Catalonia, a vorbit și el despre decizia lui Xavi de a se răzgândi și a rămâne la FC Barcelona din sezonul următor.

„Xavi a vrut să rămână după eliminarea din Liga Campionilor. Cuvintele potrivite acum sunt entuziasm, proiect, angajament. Suntem convinși că putem face lucruri grozave.

ADVERTISEMENT

A fost o întâlnire între conducere și antrenor, în care Xavi ne-a arătat angajamentul său. La Barcelona avem nevoie de victorii, anul trecut am câștigat La Liga și Supercupa.

În noiembrie ne întoarcem pe Camp Nou, iar acum au mai rămas șase meciuri și trebuie să dăm tot ce putem. Sunt încântat că Xavi va face parte din revenirea pe noul Camp Nou. A fost o întâlnire amicală, am vorbit despre club.

Nu am vorbit deloc despre schimbări. Nu a fost greu să-i convingem pe restul pentru că Xavi și-a arătat entuziasmul. Trebuie să îi oferim lui și staff-ului său sprijin pentru a continua acest proiect”, a declarat Rafa Yuste pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: