Fotbal international

Alarmă maximă la Barcelona! Șefii l-au chemat pe Leo Messi să-și negocieze contractul

21.03.2020 | 14:49
Alarma maxima la Barcelona Sefii lau chemat pe Leo Messi sasi negocieze contractul
ADVERTISEMENT

Lionel Messi este unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie, iar șefii Barcelonei fac tot posibilul ca starul argentinian să-și prelungească înțelegerea și să rămână pe „Camp Nou”.

Lionel Messi, chemat să-și negocieze contractul

Lionel Messi este o legendă vie la Barcelona, iar șefii catalani sunt disperați să-l facă pe argentinian să-și prelungească înțelegerea. Conform cotidianului iberic „As”, Josep Bartomeu, președintele catalanilor, a vrut să aibă o discuție față în față cu tatăl lui Messi, dar din cauza pandemiei nu s-a mai putut realiza.

ADVERTISEMENT

Catalanii așteaptă returul meciului cu Napoli din „optimile” Champions League pentru a negocia din nou cu Lionel Messi.

Lionel Messi vrea să-și prelungească înțelegerea pe încă un an

Lionel Messi este dispus să-și prelungească înțelegerea cu Barcelona pentru încă un sezon, dar conducerea catalanilor are intenția de a-i prelungi contractul pentru mai mulți ani.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a vorbit în presa din Spania despre posibilitatea de a o părăsi pe Barcelona și a mărturisit că dacă clubul va dori ca el să nu mai continue, nu va avea nimic de obiectat.

„Nu mă pot gândi la posibilitatea de a părăsi Barca. În cazul în care clubul doreşte asta, nu este nicio problemă. În multe momente am avut posibilitatea de a părăsi clubul”, a declarat Leo Messi despre o posibilă plecare de la Barcelona.

ADVERTISEMENT

”Au fost multe cluburi interesate care erau gata să achite şi clauza de reziliere, însă nimic nu m-a făcut să-mi doresc să plec. Repet, dacă clubul şi-ar dori să plec, nu ar fi nicio problemă”, a spus argentinianul într-un interviu pentru Mundo Deportivo.

Mi-a părut rău pentru Valverde, un antrenor mare şi un antrenor foarte bun. În multe meciuri vina a fost mult mai mare a noastră decât a lui. Însă este mai uşor să schimbi antrenorul decât toţi jucătorii, iar antrenorii ştiu asta”, a menționat Messi.

ADVERTISEMENT
  • 140.000.000 de euro este cota de piață a lui Lionel Messi, conform transfermarkt.com