Fotbal international

Alarmă maximă la Barcelona! Șefii l-au chemat pe Leo Messi să-și negocieze contractul

21.03.2020 | 14:49
Alarmă maximă la Barcelona! Șefii l-au chemat pe Leo Messi să-și negocieze contractul
Lionel Messi. Sursă foto: businessinsider.com
ADVERTISEMENT

Lionel Messi este unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie, iar șefii Barcelonei fac tot posibilul ca starul argentinian să-și prelungească înțelegerea și să rămână pe „Camp Nou”.

Lionel Messi, chemat să-și negocieze contractul

Lionel Messi este o legendă vie la Barcelona, iar șefii catalani sunt disperați să-l facă pe argentinian să-și prelungească înțelegerea. Conform cotidianului iberic „As”, Josep Bartomeu, președintele catalanilor, a vrut să aibă o discuție față în față cu tatăl lui Messi, dar din cauza pandemiei nu s-a mai putut realiza.

ADVERTISEMENT

Catalanii așteaptă returul meciului cu Napoli din „optimile” Champions League pentru a negocia din nou cu Lionel Messi.

Lionel Messi vrea să-și prelungească înțelegerea pe încă un an

Lionel Messi este dispus să-și prelungească înțelegerea cu Barcelona pentru încă un sezon, dar conducerea catalanilor are intenția de a-i prelungi contractul pentru mai mulți ani.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a vorbit în presa din Spania despre posibilitatea de a o părăsi pe Barcelona și a mărturisit că dacă clubul va dori ca el să nu mai continue, nu va avea nimic de obiectat.

„Nu mă pot gândi la posibilitatea de a părăsi Barca. În cazul în care clubul doreşte asta, nu este nicio problemă. În multe momente am avut posibilitatea de a părăsi clubul”, a declarat Leo Messi despre o posibilă plecare de la Barcelona.

”Au fost multe cluburi interesate care erau gata să achite şi clauza de reziliere, însă nimic nu m-a făcut să-mi doresc să plec. Repet, dacă clubul şi-ar dori să plec, nu ar fi nicio problemă”, a spus argentinianul într-un interviu pentru Mundo Deportivo.

ADVERTISEMENT

Mi-a părut rău pentru Valverde, un antrenor mare şi un antrenor foarte bun. În multe meciuri vina a fost mult mai mare a noastră decât a lui. Însă este mai uşor să schimbi antrenorul decât toţi jucătorii, iar antrenorii ştiu asta”, a menționat Messi.

  • 140.000.000 de euro este cota de piață a lui Lionel Messi, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri