Life

Albert de la Survivor România, cerere în căsătorie în fața colegilor: „Mama o să-și cunoască nora”

Albert de la Survivor România a făcut o cerere în căsătorie chiar în fața colegilor! Despre cine este vorba?
21.05.2021 | 10:31
Albert de la Survivor Romania cerere in casatorie in fata colegilor Mama o sasi cunoasca nora
Albert de la Survivor România, cerere în căsătorie în fața colegilor: „Mama o să-și cunoască nora” Sursa foto: capturi Kanal D
ADVERTISEMENT

Albert Oprea de la Survivor România a cerut o tânără în căsătorie la Survivor România, după ce Războinicii au câștigat jocul de recompensă. Tachinările colegilor nu au întârziat să apară.

Recompensa jocului de ieri a fost o petrecere pe catamaran, o ambarcațiune unde au avut parte de muzică, dans și mâncare. Cei cinci Războinici rămași în echipă nu au dansat singuri, ci alături de câteva domnișoare.

ADVERTISEMENT

Albert de la Survivor România, cerere în căsătorie în fața colegilor: „Mama o să-și cunoască nora”

Băieții din echipa albastră au fost de-a dreptul fermecați de dansatoare, însă una anume i-a atras atenția lui Albert Oprea. Tânărul a fost vrăjit de felul în care dansa bruneta, așa că nu a ezitat să se apropie mai mult de ea.

Madeline, pe numele ei, a fost o adevărată surpriză pentru Albert, care nu-și mai putea lua ochii de la ea. La un moment dat, Războinicul s-a pus în genunchi și a cerut-o în căsătorie, iar ea a acceptat imediat.

ADVERTISEMENT

„Am cerut-o în căsătorie pe Madeline. Mama o să își cunoască nora, gata. Nu am avut eu inel cu diamant, dar o să îi cumpăr după ce câștig Survivor”, a declarat Albert la testimoniale.

Bineînțeles, totul a fost o glumă, însă coechipierii au profitat de situație și l-au tachinat pe tânărul de 24 de ani. Adelina a spus că a doua zi vor merge patru la joc, pentru că Albert rămâne cu noua lui cucerire.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că mâine mergem patru la joc, că Albert rămâne cu domnișoara”, a spus aceasta. „O luăm și pe ea în echipă, îi egalăm pe Faimoși la fete”, a fost răspunsul lui Albert.

Maria Chițu l-a tachinat și ea pe colegul ei, mai ales că au existat speculații cum că cei doi ar avea sentimente unul pentru celălalt. Însă amândoi au luat toată situația ca pe o glumă și s-au distrat cu colegii.

ADVERTISEMENT

„Te arunc peste bord (…) Lasă că o să-mi mai ceri tu mie cocos…”, i-a spus Maria lui Albert.

La rândul lui, Andrei Dascălu i-a spus că tot la Maria se va întoarce, chiar dacă se distrează cu alte fete: „Albert, stai cuminte, că nu mai faci față la trasee după aia! (…) Vezi că tot la Maria te întorci, nebunule!”

Războinicii, din ce în ce mai puțini

După ce Sorin a fost eliminat pe motive medicale, iar Bogdan a plecat și el din competiție, au mai rămas doar cinci Războinici. Însă acest lucru nu îi afectează, din moment ce au câștigat jocul de recompensă, luptând cu nouă Faimoși.

Războinicii s-au distrat împreună, au luat masa pe ambarcațiune, după care s-au aruncat în Marea Caraibilor și au înnotat, râzând și făcând glume.

Internauții au remarcat și schimbarea lui Albert, de când a plecat Sorin din echipă, dar și faptul că acum aduce multe puncte. Fanii au pus pe seama lui Sorin faptul că Albert nu se putea integra printre colegii lui.

ADVERTISEMENT