Life

Alec Baldwin rupe tăcerea după ce a ucis-o accidental pe Halyna Hutchins: „Totul era direcționat de ea” – Update

Actorul și producătorul de film Alec Baldwin a rupt tăcerea după ce a fost acuzat că a omorât-o accidental pe fotografa Halyna Hutchins. Artistul susține că n-a apăsat pe trăgaci.
03.12.2021 | 10:08
Alec Baldwin rupe tacerea dupa ce a uciso accidental pe Halyna Hutchins Totul era directionat de ea  Update
Alec Baldwin a rupt tăcerea despre tragedia de la filmările peliculei Rust. Foto: captură ABC NEWS
ADVERTISEMENT
03-12-2021
08:11

Interviul cu Alec Baldwin a apărut integral. Actorul arată cu degetul către moartă

Actorul Alec Baldwin a declarat în interviul de la ABC News că și pentru el este o dilemă cum a ajuns glonțul pe platoul de filmare, spunând totodată că el nu a apăsat pe trăgaci, arma declanșându-se singură.

„Este o singură întrebare ce trebuie soluţionată. Una singură. Şi aceasta este: «De unde a venit glonţul real?»”, este una dintre declarațiile făcute de Baldwin.

Întrebat dacă s-a gândit că ar putea fi acuzat penal pentru ce s-a petrecut la filmările de la Rust, actorul spune că a vorbit cu specialiști în Drept și susține că sunt șanse să scape de o răspundere penală: „Mi-au spus oameni care ştiu că este foarte puţin probabil să fiu acuzat penal”.

Mai mult, Alec spune că nenorocirea putea fi evitată dacă Halyna Hutchins îi dădea alte indicații în momentul filmării. „Totul era direcţionat de ea. Ţineam arma unde ea mi-a spus să o ţin, fiind direcţionată chiar sub axila ei”, a adăugat actorul.

„Nu am observat vreo problemă de siguranţă sau securitate în timpul în care am fost acolo”, a completat acesta.

 

Alec Baldwin oferit primul interviu la câteva săptămâni bune de la tragedia care a avut loc pe platourile de filmare ale peliculei „Rust”.

Actorul și-a deschis sufletul în fața jurnalistului George Stephanopoulos de la ABC News. I-a spus că nu are habar cum a ajuns un glonț viu pe platourile de filmare.

ADVERTISEMENT

Alec Baldwin a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre evenimentul prin care nu și-ar fi imaginat niciodată că va trece în cariera lui.

Alec Baldwin, primul interviu după ce a ucis-o pe Halyna Hutchins

Stephanopoulos îl întreabă la un moment dat pe actor dacă a apăsat vreodată pe trăgaci. Acesta șochează cu răspunsul său.

ADVERTISEMENT

„Nu, nu, nu. Nu aș îndrepta niciodată o armă spre cineva. Nu aș apăsa pe trăgaci. Niciodată”, spune Alec Baldwin în promo-ul interviului de la ABC News.

Jurnalistul care i-a luat interviul lui Alec Baldwin a spus la Good Morning America în ce fel a trăit el dezvăluirile artistului și cum l-a simțit.

ADVERTISEMENT

Intervievatorul a spus că Alec i s-a părut foarte sincer, plin de regrete și devastat de tot ce s-a petrecut la filmările pentru „Rust”.

Baldwin nu pare să clarifice în mare parte ce s-a petrecut cu exactitate pe platourile de filmare, mai ales că împotriva lui s-au lansat acuzații destul de grave în ultima lună și jumătate.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul-șef al echipei de filmare a depus deja o plângere împotriva actorului, a armurierului și a companiei care produce pelicula „Rust”, pentru neglijență.

Interviul  va fi difuzat la ABC News

Interviul integral va fi difuzat astăzi, 2 decembrie, la ABC News. Pe internet circulând deocamdată doar un teaser cu cele mai interesante declarații și reacții ale actorului, pus în fața acestui incident nefericit.

Destăinuirile lui Alec Baldwin vor putea fi urmărite și pe Hulu. Interviul va fi difuzat la postul american, la ora locală 20:00.

Reamintim faptul că la data de 21 octombrie, Alec Baldwin a ucis accidental o fotografă pe nume Halyna Hutchins. Aceasta se ocupa cu fotografiile oficiale ale filmului  „Rust”. Actorul ținea în mână un revolver vechi în timpul unei repetiții generale la ferma Bonanza Creek, lângă Santa Fe, New Mexico.

Din păcate, pistolul s-a descărcat accidental. În acea zi, regizorul Joel Souza a fost rănit, dar în afara oricărui pericol, în timp ce Halyna s-a stins la scurtă vreme după ce a fost împușcată.

 

 

ADVERTISEMENT