Life

Alertă alimentară Kaufland! Toți românii care au cumpărat acest produs nu trebuie să-l mănânce. E periculos pentru sănătate

Alertă alimentară Kaufland! Un produs care era pus la vânzare de companie nu este sigur pentru consum. Ce trebuie să știe cumpărătorii.
11.10.2023 | 14:20
Alerta alimentara Kaufland Toti romanii care au cumparat acest produs nu trebuie sal manance E periculos pentru sanatate
Alertă alimentară Kaufland! Ce produs nu trebuie mâncat. Foto Kaufland
ADVERTISEMENT

Alertă alimentară Kaufland! Un produs disponibil pe rafturile magazinului nu este bun pentru consum. El poate fi periculos și toți cei care l-au cumpărat trebuie să-l returneze.

Alertă alimentară Kaufland! Ce produs nu trebuie mâncat

Kaufland a transmis că unul dintre produsele sale nu este sigur pentru consum. Este vorba despre tarta cu rubarbă și căpșuni de la brandul propriu, K-Classic.

ADVERTISEMENT

Produsul nu trebuie sub nicio formă consumat de cei care l-au luat acasă pentru că are bucăți de plastic pe suprafața comestibilă.

Toți clienții Kaufland care au cumpărat această tartă sunt rugați să dea produsul înapoi. După aceea, ei vor primi banii înapoi pentru acest produs.

ADVERTISEMENT

“Informație importantă pentru consumatori. B+F Bakery & Food GmbH informează asupra faptului că în cazul anumitor produse «Tartă cu rubarbă şi căpşuni K-Classic» 1250 g pot exista bucăţi mici de plastic albastru pe suprafaţa acestora.

Clienţii sunt rugaţi să returneze produsul cu datele de identificare de mai jos şi vor primi contravaloarea acestuia”, este anunţul Kaufland, postat pe site-ul ANSVSA.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Kaufland a transmis și datele de identificare ale lotului cu probleme. „Tartă cu rubarbă și căpșuni K-Classic 1250g. GTIN 4063367224072. Dată de valabilitate: 10.2024. Nr. lot: 3185. Furnizor: B+F Bakery & Food GmbH”.

Ce a transmis Kaufland după alerta alimentară

Kaufland a mai transmis și scuzele de rigoare pentru toți clienții săi care s-au confruntat cu această problemă.

ADVERTISEMENT

Compania a mai transmis și că a luat măsuri imediat cum a aflat de problemă și întotdeauna se preocupă de calitatea produselor sale.

„Informarea se referă exclusiv la produsele cu datele de identificare menționate mai sus. Ne pare rău pentru acest incident și vă asigurăm că am luat măsuri imediate. Calitatea produselor reprezintă o prioritate pentru noi. Vă mulțumim pentru înțelegere”, a transmis Kaufland.

Acum circa o lună, o altă alertă alimentară a creat panică printre consumatori. De aceea dată era vorba despre un produs prezent în toate marile magazine, anume KitKat Pops Hazelnut and Cocoa Ribs.

Produsul era sigur pentru consum, dar nu avea etichetă în limba română și a fost considerat un lucru periculos pentru că el conține alergeni – alune.

ADVERTISEMENT
Tags: