Life

Produsul pe care l-au retras toate marile magazine. Auchan, Cora, Lidl sau Mega Image l-au scos de la raft

Produsul pe care l-au retras toate marile magazine. El nu mai poate fi găsit în Auchan, Cora, Lidl sau Mega Image, fiind retras.
22.09.2023 | 17:47
Produsul pe care lau retras toate marile magazine Auchan Cora Lidl sau Mega Image lau scos de la raft
Produsul pe care l-au retras toate marile magazine. Foto Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Produsul pe care l-au retras toate marile magazine. Cei care l-au cumpărat din Auchan, Cora, Lidl sau Mega Image trebuie să îl ducă înapoi!

Produsul pe care l-au retras toate marile magazine. Nu mai este disponibil în Auchan, Cora, Lidl sau Mega Image

Auchan, Cora, Lidl sau Mega Image au retras acest produs de pe rafturi, conform Autorității Națională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre un produs dulce, mai precis KitKat Pops Hazelnut and Cocoa Nibs, de la Nestlé Bulgaria. Acesta nu avea etichetă în limba română și s-a decis retragerea lui de pe piață.

Pentru că el conține alergeni, adică alune, autoritățile au decis că nu este sigur pentru consumatori.

ADVERTISEMENT

„Nestle România retrage și recheamă din piață o cantitate limitată din produsul KitKat Hops Hazelnut and Cocoa Nibs cu datele de identificare de mai jos și care nu prezintă eticheta în limba română”, este anunțul făcut de ANSVSA.

De ce a fost retras produsul de pe piață

Produsul de la Kikat a fost retras de pe piață din cauza lipsei etichetei în limba română. El conține alergeni, așa că le poate produce probleme de sănătate celor care l-au cumpărat și au aceste alergii la alune.

ADVERTISEMENT

Produsul este unul sigur pentru consum, au mai precizat autoritățile. Chiar și așa, cei care doresc acest lucru, pot să îl returneze din magazinele de unde a fost cumpărat.

Pentru acest lucru este nevoie și de bonul fiscal, au transmis reprezentantii ANSVSA într-un comunicat.

ADVERTISEMENT

„Motivul retragerii: lipsa etichetei în limba română în condițiile în care produsul conține alergeni (alune). Produsul este sigur pentru consum, cu excepția persoanelor alergice la alune.

Persoanele care au achiziționat produsul îl pot returna la Serviciul Clienți din magazinul Auchan de unde l-au cumpărat și vor primi înapoi contravaloarea acestuia. Este necesară prezentarea bonului fiscal”, a mai transmis Autoritatea Națională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.

ADVERTISEMENT