News

Alertă în Bistrița, după dispariția unei fete de 14 ani. Adolescenta are dificultăți de vorbire și locomotorii

O fată de 14 ani din Bistrița a fost dată dispărută de familie. Micuț Roberta-Maria are dificultăți de vorbire și locomotorii.
21.02.2024 | 10:42
Alerta in Bistrita dupa disparitia unei fete de 14 ani Adolescenta are dificultati de vorbire si locomotorii
Alertă în Bistrița, după dispariția unei fete de 14 ani. colaj Fanatik/ Foto IPJ Bistrița Năsăud/ Hepta
ADVERTISEMENT

Este alertă în Bistrița, după ce o fată de 14 ani a fost dată dispărută. Adolescenta are dificultăți de vorbire și locomotorii, potrivit familiei care spune că, în această dimineață, minora a plecat de acasă și nu a mai revenit.

Roberta, o fată de 14 ani din Bistrița, a fost dată dispărută

Micuț Roberta-Maria, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu, miercuri dimineața, în jurul orei 06:30. Disperată, mama fetei a alertat autoritățile când a observat dispariția minorei. Nu se știe unde a plecat adolescenta.

ADVERTISEMENT

„Astăzi, 21 februarie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că fiica ei, MICUŢ ROBERTA-MARIA, în vârstă de 14 ani a plecat voluntar de la domiciliu lor din Bistriţa, în jurul orei 06:30 şi nu a mai revenit”, a informat IPJ Bistriţa Năsăud.

Fata are 1,50 înălțime, aproximativ 40 de kilograme, ochi albaștri, ten deschis și păr șaten lung. Așa cum precizam, minora prezintă anumite semne particulare, având dificultăți de vorbire și locomotorii.

ADVERTISEMENT

Potrivit polițiștilor, la momentul dispariției, Micuț Roberta-Maria purta o bluză de trening cu glugă, de culoare roz și pantaloni de trening de culoare neagră. De asemenea, fata era încălțată cu papuci de casă de culoare neagră, cu dungi albe.

Cei care dețin informații care ar putea ajuta la găsirea adolescentei sunt rugați să sune la 112 sau să meargă la Poliție. Un caz similar a avut loc la începutul lunii februarie, într-o localitate din județul Argeș.

ADVERTISEMENT

Adolescentă din Argeș, găsită moartă într-o pădure

O minoră, în vârstă de 15 ani, din comuna Lunca Corbului a fost dată dispărută de părinți. Polițiștii, pompierii, jandarmii, dar și voluntari au căutat-o vreme de câteva ore. Din nefericire, fata a fost găsită fără viață, într-o pădure.

Ea a ales să își pună capăt zilelor, spânzurându-se în zona împădurită. Familia și apropiații au fost șocați când au aflat vestea privind moartea adolescentei, deoarece părea un copil fără probleme.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a afla cum s-a ajuns la această tragedie. „Nu există suspiciuni, la acest moment, însă, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit un dosar penal conform art. 192 din Codul Penal”, a transmis IPJ Argeș, la momentul respectiv.

 

ADVERTISEMENT
Tags: