News

Alertă în Capitală. O femeie s-a încuiat în casă și amenință că-și face rău

A fost o zi lungă pentru polițiștii din București. Aceștia au intervenit, astăzi, după ce o femeie a amenințat că-și va face rău.
17.09.2023 | 20:40
Alerta in Capitala O femeie sa incuiat in casa si ameninta casi face rau
Polițiștii au negiciat cu femeia care s-a încuiat în casă / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

O femeie din sectorul 2 s-a încuiat în propria locuință și a amenințat că-și va face rău. Speriați, vecinii au sunat la 112 și au cerut intervenția autorităților.

Un negociator al poliției a participat la intervenție

În cursul zilei de duminică, polițiștii au intervenit la locuința femeii, alături de un echipaj ISU dar și cu un negociator.

ADVERTISEMENT

”La data de 17.09.2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 8 au fost sesizați despre faptul că, o femeie, din Sectorul 2, s-a încuiat în locuință și amenință că își va face rău.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști și reprezentanți ISU. De asemenea, la fața locului a fost solicitat și negociator”, a comunicat Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost imobilizată și dusă la spital

Echipele de salvatori au încercat să o liniștească pe femeie. Abia spre seară, polițiștii au anunțat că situația se află sub control. Astfel femeia a fost imobilizată și transportată la spital, acolo unde urmează să fie evaluată clinic.

„În urma activităţilor specifice, femeia a fost imobilizată de poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, cu sprijinul ISU. În urma intervenţiei nu au rezultat victime, femeia urmând a fi condusă la spital, pentru evaluare medicală de specialitate”, au mai anunțat reprezentanții poliției.

ADVERTISEMENT

Cu câteva zile în urmă, un bărbat s-a încuiat în casă și a amenințat că se aruncă de la etaj

La începutul acestei săptămâni, un bărbat din sectorul 1 s-a încuiat în propriul apartament și a amenințat că se aruncă în gol, după ce și-a înjunghiat concubina și a agresat o prietenă a acesteia.

Negocierile cu bărbatul au durat toată dimineața, iar în jurul orei 15:00, acesta a fost imobilizat, printr-o acțiune comună a luptătorilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din Poliția Capitalei și SIAS – IGPR.

ADVERTISEMENT

După ce a fost imobilizat, bărbatul a fost condus la secția de poliție, pentru a fi audiat. Polițiștii au arătat că, în timpul intervenției, nu au fost înregistrate victime.

Bărbatul care și-a sechestrat fiica a rămas în arest preventiv

În luna mai, un bărbat din Chiajna a stat zeci de ore încuiat în casă, împreuna cu fetița lui de cinci ani, amenințând că va arunca imobilul în aer cu o butelie.

Bărbatul era supărat pe partenera lui de viață, cu care avusese un conflict și care solicitase un ordin de protecție. Într-un final, acesta s-a predat de bunăvoie, iar acum este în arest preventiv.

ADVERTISEMENT