Life

Alertă în lumea folclorică! Mai mulți artiști, infectați cu coronavirus după ce au fost la o filmare. Printre ei se află Maria Ghinea și Nicu Paleru

26.11.2020 | 18:20
Alerta in lumea folclorica Mai multi artisti infectati cu coronavirus dupa ce au fost la o filmare Printre ei se afla Maria Ghinea si Nicu Paleru
ADVERTISEMENT

Mai mulți cântăreți de muzică folclorică din România au fost infectați cu noul coronavirus după ce au participat la niște filmări. Printre artiști se numără Maria Ghinea și Nicu Paleru.

Maria Ghinea a vorbit despre situația prin care a trecut, căci s-a speriat foarte tare după ce a primit rezultatul testului Covid.

ADVERTISEMENT

„Azi sunt puțin mai bine, după a șaptea zi de tratament. Am început de joi tratamentul, spunandu-i doamnei doctor că mi-e rău, mi-a zis că am covid. Vineri am făcut un test rapid, a ieșit pozitiv.

Abia sâmbăta mi-a făcut DSP-ul testul și abia marți mi-au dat răspunsul, puteam să mor daca nu începeam să iau tratamentul.

ADVERTISEMENT

M-au luat niste dureri de cap atât de groaznice de ziceam că mor, credeam că-mi crapă capul. Am făcut temperatura 38, mă ardea pe gât că și cum îmi pusese cineva un fier de calcat, o tuse seaca, apoi m-au luat frisoanele. Și am început să iau tratamentul”, a declarat Maria Ghinea pentru starpopular.ro.

Maria Ghinea a avut simptome destul de grave de coronavirus

Cântăreața s-a confruntat cu simptome la scurt timp după infecție și susține că o durea atât de tare capul de parcă ar fi bătut-o cineva cu ranga.

ADVERTISEMENT

„Păstrez legătură cu dna doctor de la Victor Babeș din Craiova și îi spun saturația de oxigen în sânge, temperatura, tensiunea că am probleme cu inima. Azi noapte mi-a fost tare rău, am vomitat și m-a durut stomacul. Mă durea corpul că și cum m-ar fi bătut cineva. Ziua mă simt mai bine, dar noaptea e foarte rău”, a completat interpreta de muzică folclorică.

Întrebată dacă familia ei este în pericol în vreun fel, artista a vrut să îi liniștească pe toți. Băiatul cel mic se află în Anglia, iar cel mare este la Vâlcea, departe de locul unde este izolată muziciana. Cântăreața primește la ușă tot ce are nevoie: mâncare, medicamente plus alte lucruri necesare, iar pentru asta le mulțumește în primul rând prietenilor care îi sunt aproape.

ADVERTISEMENT

 

Cum arată și cu ce se ocupă acum Nea Popa din „La bloc”....
Cum arată și cu ce se ocupă acum Nea Popa din „La bloc”. „M-a dat afară calculatorul. Joci până mori că de-aia te-ai făcut actor”
Divorțează, dar asta nu e tot! Ce lovitură îi mai pregătește
Divorțează, dar asta nu e tot! Ce lovitură îi mai pregătește "cea mai frumoasă actriță din lume" soțului acuzat de viol
ANIMAȚIE GRAFICĂ | Cum s-a produs gravul accident de tren din Gara Galați,...
ANIMAȚIE GRAFICĂ | Cum s-a produs gravul accident de tren din Gara Galați, în urma căruia a murit o femeie, conductor de tren
NOUA FUNCȚIE a lui Marcel Ciolacu! Anunțul care zdruncină scena politică din România:...
NOUA FUNCȚIE a lui Marcel Ciolacu! Anunțul care zdruncină scena politică din România: Rațiunea VA ÎNVINGE!
Schimbare IMPORTANTĂ pe PIAȚA MUNCII. Cum vor lucra PĂRINȚII
Schimbare IMPORTANTĂ pe PIAȚA MUNCII. Cum vor lucra PĂRINȚII
Ce a făcut preotul Vasile cu banii câștigați la loto. „Uite şi la...
Ce a făcut preotul Vasile cu banii câștigați la loto. „Uite şi la popa nostru unde şi-a făcut casă”, au reacționat oamenii
Fanii sunt șocați de numele pe care Vasilică Ceterașu și Amalia Ursu au...
Fanii sunt șocați de numele pe care Vasilică Ceterașu și Amalia Ursu au putut să le pună băiețeilor lor. IREAL! Cei doi s-au supărat. ''Nu pot să cred că există atâta nesimțire în lumea asta''
O mamă a folosit aplicația de urmărire a iPhone-ului și a avut parte...
O mamă a folosit aplicația de urmărire a iPhone-ului și a avut parte de un șoc. Unde și-a găsit fiul dispărut de acasă
Cât vor avea de așteptat șoferii loviți în trafic de cei cu asigurare...
Cât vor avea de așteptat șoferii loviți în trafic de cei cu asigurare RCA Euroins, până își vor primi banii
Ion Ţiriac şi-a ieşit din minţi şi a început să ţipe la un...
Ion Ţiriac şi-a ieşit din minţi şi a început să ţipe la un angajat. Miliardarul român a făcut o criză de nervi
De ce țiganii nu poartă ochelari de vedere? Motivul este incredibil!
De ce țiganii nu poartă ochelari de vedere? Motivul este incredibil!