Sport

Alertă la Real Madrid după accidentarea lui Bellingham înainte de El Clasico. Anunțul lui Ancelotti

Jude Bellingham a părăsit terenul șchiopătând în minutul 89 din Braga - Real Madrid 1-2, în Liga Campionilor. El Clasico se joacă peste doar trei zile.
25.10.2023 | 10:47
Alerta la Real Madrid dupa accidentarea lui Bellingham inainte de El Clasico Anuntul lui Ancelotti
Jude Bellingham este omul în care Real Madrid își pune cele mai mari speranțe pentru o victorie în El Clasico. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Real Madrid are punctaj maxim după primele trei etape de Champions League, iar câștigarea grupei C pare doar o formalitate. Napoli are 6 puncte, dar “galacticii” s-au impus chiar în Italia în meciul direct. “Albii” se pot concentra acum pe campionat și “El Clasico”.

Jude Bellingham a ieșit accidentat din partida cu Braga, în minutul 89. Griji pentru “galactici” cu trei zile înainte de “El Clasico”

Real Madrid a trecut marți de Braga, în Portugalia, scor 2-1, după golurile marcate de Rodrygo și Bellingham în prima repriză. Portughezii au revenit în joc după pauză, dar nu au reușit egalarea.

ADVERTISEMENT

Grijile pentru Real Madrid au apărut în minutul 89, când Jude Bellingham a părăsit terenul, înlocuit de Lucas Vasquez. Starul englez șchiopăta la ieșirea de pe gazon, iar imaginile au provocat fiori pentru fanii “los blancos”.

Jude Bellingham a fost cel mai important om al lui Real Madrid în startul de sezon, cu 11 goluri și 3 pase decisive în cele 12 partide jucate în toate competițiile. Absența sa din El Clasico, programat pe 28 noiembrie, de la ora 17:15, ar fi un dezastru pentru madrileni. Dar Carlo Ancelotti îi liniștește pe fani.

ADVERTISEMENT

Carlo Ancelotti îi liniștește pe fanii lui Real Madrid: “Bellingham e bine, va fi pregătit să joace în El Clasico”

“Jude Bellingham este bine! Este vorba despre o supraîncărcare la mușchii aductori din cauza gazonului, care era cam moale. Dar nu este nimic serios! Va fi bine, e pregătit să joace. Este doar un pic obosit, dar asta este normal”, a explicat Ancelotti la conferința de presă.

Real Madrid are o zi în plus de odihnă față de FC Barcelona, care va juca miercuri, de la ora 22:00, pe propriul teren, contra lui Șahtar Donețk. Catalanii au și ei maximum de puncte după primele două partide din grupă.

ADVERTISEMENT

Problema accidentărilor este una mult mai serioasă pentru catalani, care speră să recupereze câteva piese importante până sâmbătă. Frenkie de Jong, Jules Kounde și Sergi Roberto vor lipsi sigur în El Clasico. Iar Robert Lewandowski, Pedri și Raphinha sunt și ei incerți.

Real Madrid are un punct peste FC Barcelona după primele 10 etape din La Liga. Surpriza Girona și Atletico Madrid țintesc și ele primul loc

FC Barcelona – Real Madrid, în etapa a 11-a din La Liga, se joacă sâmbătă, de la ora 17:15, pe Stadionul Olimpic din Barcelona. Camp Nou este în continuare în proces de renovare.

ADVERTISEMENT

Real Madrid este pe primul loc în La Liga, cu 25 de puncte în 10 etape. La egalitate cu marea surpriză a startului de sezon, Girona. Și cu un punct peste FC Barcelona, ocupanta locului 3. În luptă pentru primul loc este și Atletico Madrid, cu 22 de puncte din doar 9 partide disputate.

ADVERTISEMENT