Life

Alex Abagiu, dezvăluiri despre noul sezon Bravo, ai stil: „Nu sunt cel mai flexibil om”

Alex Abagiu, noul jurat de la Bravo, ai stil, show care începe pe 2 aprilie la Kanal D2, a vorbit despre emisiunea fenomen.
11.03.2023 | 17:30
Alex Abagiu dezvaluiri despre noul sezon Bravo ai stil Nu sunt cel mai flexibil om
Alex Abagiu, noul jurat de la Bravo, ai stil. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Alex Abagiu, noul jurat de la Bravo, ai stil, reality-show de modă care ajunge la cel de-al 8-lea sezon, a dezvăluit care sunt lucrurile pe care le va puncta la concurentele pe care le vom cunoaște în curând!

Alex Abagiu, noul jurat de la Bravo, ai stil, dezvăluiri despre sezonul 8 al emisiunii

Ediția cu numărul 8 a emisiunii „Bravo, ai stil” va aduce în atenția telespectatorilor, din 2 aprilie, de la ora 19:00, la Kanal D2, o serie de tinere care nu au avut nicio legătură cu televiziunea, cu celebritatea în general.

ADVERTISEMENT

Alex a spus că toată țara va fi reprezentată în acest show, casting-ul reușind să acopere toate colțurile României. În fața acestui proiect nou, Abagiu susține că e entuziasmat, dar nu va fi un jurat moale. Dimpotrivă, Alex susține că e o persoană destul de pretențioasă și că nu e prea flexibil atunci când vine vorba de styling.

Colegul Ralucăi Bădulescu și al lui Maurice Munteanu a mai precizat că el va analiza în mod special machiajul fetelor și coafurile, spre deosebire de ceilalți jurați, care se vor axa în continuare pe outfit-urile propriu-zise.

ADVERTISEMENT

„Voi nota cu atenție zona capului”

„Sunt super entuziasmat. O să fie un sezon super-special. Vom avea fete de prin toată țara. Cred că fetele au visat să ajungă în fața camerelor de luat vederi. Sunt fete care au crescut cu formatul ăsta. E un fenomen în adevăratul sens al cuvântului.

Cei care mă cunosc știu că nu sunt cel mai flexibil om. Da, voi nota cu atenție ceea ce colegii mei numeau grațios zona capului. Voi nota partea de beauty. Din ce în ce mai mult, machiajul, părul, manichiura fac parte din stilul personal”, a declarat Alex Abagiu la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Alex a vorbit și despre relația pe care o are cu Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu. Între Abagiu și jurații consacrați s-a creat o chimie încă din primele minute de filmare. Alex a mai spus că jurații au văzut deja fetele, în fotografii, și sunt extrem de încântați.