Life

Raluca Bădulescu, critici pe bandă rulantă din partea fanilor. Cum s-a afișat vedeta pe internet: ”Îngrozitor”

Raluca Bădulescu a atras un val de critici după ultimele imagini postate. Fanii au pus-o la zid pe vedetă pentru modul în care s-a afișat, dar și pentru locația aleasă.
09.01.2023 | 23:40
Raluca Badulescu critici pe banda rulanta din partea fanilor Cum sa afisat vedeta pe internet Ingrozitor
Raluca Bădulescu a atras un val de critici cu cele mai recente postări. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu pare că trăiește o viață de vis, având în vedere perioada tumultoasă din viața ei, de anul trecut.

Cum s-a fotografiat Raluca Bădulescu

Vedeta de la Kanal D a divorțat în urmă cu doar câteva luni, iar în prezent și-a refăcut viața și pare că se simte mai bine ca oricând, iar asta o spune chiar ea.

ADVERTISEMENT

Lucrurile sunt confirmate și de postările vedetei, pentru că Raluca Bădulescu strălucește și pare că se menține și în formă. Cu toate astea, fanii nu prea sunt de acord cu modul în care aceasta a ajuns să arate.

Știm prea bine că Raluca Bădulescu a slăbit enorm în ultimii ani, însă nimeni nu s-ar fi așteptat ca vedeta să vrea să mai continue acest lucru.

ADVERTISEMENT

Jurata de la ”Bravo, ai stil!” a publicat recent câteva imagini pe rețelele de socializare, destul de sexy, iar fanii au acuzat-o că ar fi mult prea slabă.

Pentru ”ședința foto”, Raluca Bădulescu a ales o parcare subterană, care de asemenea nu a fost pe placul fanilor, iar lucrurile nu se opresc aici.

ADVERTISEMENT
Raluca Bădulescu, aspru criticată pentru cea mai recentă ”ședință foto”. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
Raluca Bădulescu, aspru criticată pentru cea mai recentă ”ședință foto”. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik

Critici dure la adresa vedetei Kanal D după imaginile postate

Ținuta vedetei nu a fost apreciată deloc, ci din contră, criticată de nenumărate persoane.

Nu puțini sunt cei care au numit-o pe Raluca Bădulescu anorexică, în timp ce alții au făcut-o ”slăbănoagă”. De asemenea, unii internauți au spus că aceasta a slăbit ”îngrozitor” de mult și că arată doar ”piele și oase”.

„Ferească sfântul😳😳”, „Anorexia nu a înfrumusețat încă pe nimeni”, „Vai, dar urâtă te-ai făcut, o slăbănoagă”, „Prea slabă, te urâțeşte”, „Prea mult, îngrozitor de mult! 🥺”, „Prea slabă, piele și oase, deja nu mai are niciun vino-ncoa”, sunt o parte din comentariile primite de Raluca Bădulescu la postare, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

De asemenea, unii au criticat-o pe Raluca Bădulescu și pentru că are un iubit cu mult mai tânăr, în timp ce alții au lansat atacuri mai dure de atât la adresa ei.

„Doamne ferește!!! Femeia asta nu are minte deloc!! Cum să pozezi în așa ținută, femeie la 50 de ani cu băiat de 18 ani??!! Am citit pe aici «superbă», voi ziceți serios??!!😂😂😂”, „Doamne ferește! 😢😢 Ești o tipă super, dar prea anorexică”, „Exagerat de slabă”, au fost alte comentarii primite de vedetă.

ADVERTISEMENT