Life

Alex Bodi a plătit scump discuțiile cu Bianca Drăgușanu. Ce cadou i-a oferit Dariei Radionova

15.02.2021 | 20:47
Alex Bodi a platit scump discutiile cu Bianca Dragusanu Ce cadou ia oferit Dariei Radionova
ADVERTISEMENT

Alex Bodi a plătit scump discuțiile secrete pe care le-a purtat cu fosta iubită, Bianca Drăgușanu. Omul de afaceri a trebuit să-și împace partenera de viață, care s-a ales cu un cadou scump chiar în ziua de Sfântul Valentin. 

Daria Radionova a fost cerută pentru a doua oară în căsătorie, semn că cei doi îndrăgostiți sunt mai pregătiți ca niciodată să ajungă în fața altarului. Afaceristul din Mediaș știe cum să răsfețe femeile din viața lui, tânăra de 29 de ani primind un inel spectaculos.

ADVERTISEMENT

Afaceristul musculos a schimbat vechiul inel de logodnă, care era adesea confundat cu cel oferit Biancăi Drăgușanu, și a achiziționat unul extravagant. Alex Bodi nu s-a uitat deloc la bani, scoțând din buzunar fabuloasa sumă de 30.000 de euro.

Alex Bodi, gest uimitor pentru Daria Radionova. I-a oferit un inel superb

Inelul de logodnă a fost oferit într-un cadru romantic, pe 14 februarie, când toate cuplurile sărbătoresc Ziua Îndrăgostiților. În felul acesta Alex Bodi a pus capăt bârfelor care spuneau că Daria Radionova poartă inelul oferit în trecut fostei sale iubite, Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

„Am petrecut împreună un Valentine’ s Day foarte drăguț. L-am surprins cu o seară romantică și cu un cadou. De asemenea, și el mi-a pregătit o surpriză drăguță. Mi-a oferit un inel frumos.

L-am schimbat pe celălalt pentru că au fost foarte multe discuții și lucruri negative în jurul lui. Așa că el a decis să îl schimbe cu unul mai bun, care să ne aducă amintiri frumoase și noroc”, a declarat Daria Radionova pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Inelul primit de Daria Radionova de la Alex Bodi
Inelul primit de Daria Radionova de la Alex Bodi. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Bijuteria este una foarte fină, cu mai multe diamante, dintre care cel mai mare are 2 karate. Inelul de logodnă strălucește pe degetul șatenei, care deja s-a afișat cu accesoriul neprețuit pe rețelele de socializare.

Frumoasa șatenă a ținut să mai adauge că este foarte fericită alături de Alex Bodi, lângă care se vede petrecându-și tot restul vieții. Rusoaica este răsfățată constat de omul de afaceri din Mediaș, dar nici ea nu uită să-i întoarcă gesturile.

ADVERTISEMENT

„Alex e fericit cu Daria, o iubește și a realizat că e femeia pe are o vrea alături până la sfârșitul vieții. Crede că Daria merită totul, așa că o răsfață cum poate.

Culmea e că ea este super-modestă și nu caută să fie surprinsă astfel. Cum primește un cadou, cum îi cumpără și ea lui ceva”, au spus apropiați de-ai cuplului pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT