Life

Alex Bodi, băgat în carantină instituționalizată după ce a fost prins încălcând legea. S-a dat de gol singur!

24.06.2020 | 10:29
Alex Bodi bagat in carantina institutionalizata dupa ce a fost prins incalcand legea Sa dat de gol singur
ADVERTISEMENT

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost prins cu viteză maximă pe șoseaua din Pipera, deși trebuie să fie în izolare la domiciliu.

Alex Bodi, plasat în carantină sub supraveghere

Acesta a ajuns în carantină instituționalizată pentru că a încălcat legea. Bărbatul se afla în izolare în perioada 13 – 26 iunie, deci nu avea voie să se plimbe cu mașina pe străzi.

ADVERTISEMENT

Mai mult, azi noapte, când s-a întâmplat incidentul, Alex Bodi, care conducea un Lamborghini, a rămas și fără permis de conducerea deoarece rula cu peste 100 de kilometri la oră într-o zonă în care viteza maximă permisă era de 50 de kilometri la oră, scrie gândul.ro.

Poliția a transmis apoi un comunicat de presă în care a relatat, în mare, cele petrecute pe Șoseaua Pipera.

ADVERTISEMENT

S-a dat de gol într-un Story de pe Instagram

„La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 12:00, un echipaj al Brigăzii Rutiere a oprit în trafic pe o stradă din Sectorul 2, un autoturism înregistrat de aparatul radar având viteza de 104 km/h.

Șoferul, un bărbat de 35 de ani, a fost sancționat contravențional cu amenda în valoare de 2.175 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile.

ADVERTISEMENT

Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că șoferul se află în izolare, motiv pentru care bărbatul a fost plasat în carantină instituționalizată sub pază”, transmit polițiștii.

Guvernul a instituit măsuri speciale pentru combaterea răspândirii coronavirusului, iar una din aceste măsuri este pedepsirea celor care încalcă izolarea la domiciliu ori carantinarea, aceștia fiind amendați și plasați sub supravegherea autorităților sanitare.

ADVERTISEMENT

Pe contul său de Instagram, ultima postare făcută este în jurul orei 12 noaptea, când Alex Bodi era eticheta într-un clip, undeva afară, în fața unui restaurant, lucru complet interzis având în vedere că trebuia să stea în izolare.

Partenerul Biancăi Drăgușanu va trebui să petreacă următoarele zile în carantină, deși mai avea doar trei zile de răbdat pentru a scăpa de izolare.

alex bodi
Ultima postare a lui Alex Bodi de pe Instagram, azi noapte înainte de incident. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT