Life

Alex Bodi, ipostază emoționantă alături de fiica sa. Imaginea specială din Ajunul Crăciunului

24.12.2020 | 15:08
ADVERTISEMENT

Alex Bodi își surprinde fanii pe Instagram cu o imagine emoționantă alături de fiica sa. Fotografia făcută în Ajunul Crăciunului este una specială și arată fericirea celor doi pentru posibilitatea petrecerii sărbătorilor împreună.

Omul de afaceri a revenit în forță pe rețelele se socializare, distribuind mai multe imagini de după ieșirea din penitenciar. Acesta o să pretreacă Crăciunul la locuința sa din Tunari, fiind plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu este însoțit în această perioadă și de actuala sa iubită, Daria Radionova, revenită în România la aflare veștii cu privire la eliberarea din închisoare a milionarului.

Alex Bodi, ipostază emoționană alături de fiica sa. Cum petrece Crăciunul fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi și fiica sa, Selena
Alex Bodi și fiica sa, Selena
Sursa foto: Instagram

Omul de afaceri este cercetat într-un dosar, alături de nașul său, Adrian Tamplaru, de șantaj, trafic de persoane și proxenetism și a petrecut multe zile în Penitenciarul de Maxima Siguranta din Craiova.

ADVERTISEMENT

În seara zilei de 18 septembrie, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost plasat în arest la domiciliu până la data de 16 ianuarie. A fost un motiv de bucurie pentru actuala iubită a acestuia, Daria Radionova, care a profitat de ocazie pentru a se reîntoarce în România.

În plus, avocatul lui Alex Bodi a declarat că acesta nu este singurul motiv de bucurie al bărbatului. Cele două fiice ale sale urmând să petreacă Crăciunul alături de tatăl lor. Evenimentul este sărbătorit cum se cuvine, iar vila din tunari a afaceristului a fost împodobită în spiritul sărbătorilor.

ADVERTISEMENT
Vila din Tunari a lui Alex Bodi
Vila din Tunari a lui Alex Bodi, împodobită de sărbători
Sursa foto: Instagram

„Vin ambele fetițe la el acasă, de Sărbători. (…) Se va găsi o soluție pentru ca fiica lui și a doamnei Sălăgean să-l viziteze de Sărbători fără ca domnul Bodi și fosta soție să intre în legătură directă”, a spus avocatul.

De menționat că Bodi nu are voie să intre în contact, în perioada arestului la domiciliu, cu celelalte persoane acuzate în respectivul dosar și nici cu martorii, iar fosta sa soție, Iulia Sălăgean, este cea care l-a denunțat.

ADVERTISEMENT

Fotografia postată de omul de afaceri pe rețelele se socializare îl prezintă pe acesta în compania Selenei, fiica pe care o are cu femeia menționată mai sus, iar fericirea celor doi se poate citi pe chipurile lor.

ADVERTISEMENT