Life

Alex Bodi, mesaj controversat în mediul online. I se adresează fostei iubite, Bianca Drăgușanu

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu nu mai formează un cuplu de aproximativ un an, dar asta nu-l împiedică pe afacerist să o atace pe blondină.
11.08.2021 | 10:41
Alex Bodi mesaj controversat in mediul online I se adreseaza fostei iubite Bianca Dragusanu
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri din Mediaș a lăsat recent un mesaj controversat în mediul online, postare care i se adresează fără doar și poate fostei partenere de viață, care i-a fost și soție.

Vedeta a atacat-o în termeni foarte duri pe fosta asistentă a lui Dan Capatos. Alex Bodi a lăsat loc de interpretări în această situație în care vorbește despre promovarea în social media.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa postarea i-a trimis pe fani cu gândul la Bianca Drăgușanu, cu care a avut o relație amoroasă cu năbădăi mai bine de doi ani.

Alex Bodi, replică dură pentru Bianca Drăgușanu. Ce a putut să spună afaceristul

„VIP și MOCANGEALĂ nu se pupă niciodată. Nu amestecați pozițiile. Vă pup”, a scris Alex Bodi pe rețelele de socializare, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Mesajul afaceristului a primit foarte multe aprecieri și comentarii din partea internauților, care s-au bucurat că vedeta spune lucrurilor pe nume și nu se ferește de nimic.

Postarea acestuia poate face trimitere și la o altă declarație mai veche, când a scos la iveală faptul că blondina nu ar trebui să se numească femeie de afaceri pentru că are rate de bănci.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a reușit să facă bani frumoși de pe urma business-urilor pe care le dezvoltă, dar și pentru că este invitată în diferite emisiuni TV.

În plus, fosta prezentatoare de la Kanal D se bucură de o comunitate uriașă în social media, care, de asemenea, îi aduce vedetei venituri considerabile.

ADVERTISEMENT

Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu din mediul virtual

„Eu am un reach la tot Instagramul meu, eu am contracte foarte bune și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo, scris și pe foaie la care se plătește taxă. 

10.000 minim! Când vine Black Friday fac și 20.000! Iar eu trebuie să am întotdeauna InstaStory-uri. Eu plătesc taxe și impozite la toate încasările pe care le am.

Eu trebuie să-mi pozez pantofii, bluzița, extensiile, cerceii și așa mai departe. Trebuie să am un flux”, a spus Bianca Drăgușanu pentru România TV.

ADVERTISEMENT