Life

S-au despărțit Alex Bodi și Oana Marica? Cum s-ar fi produs ruptura dintre cei doi

S-au despărțit Alex Bodi și Oana Marica? Află cum s-ar fi produs ruptura dintre cei doi, deși nu erau de prea mult timp împreună.
06.08.2021 | 18:19
Sau despartit Alex Bodi si Oana Marica Cum sar fi produs ruptura dintre cei doi
S-au despărțit Alex Bodi și Oana Marica? Cum s-ar fi produs ruptura dintre cei doi. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

S-au despărțit Alex Bodi și Oana Marica? Cei doi au fost dați de gol de apropiați, dar și de unele gesturi. Deocamdată nu se știe dacă despărțirea este definitivă.

Cei doi nu erau împreună de mult timp, însă niciunul dintre ei nu a confirmat despărțirea. Surse din anturajul lor au dat de înțeles că totul s-ar fi terminat între ei.

ADVERTISEMENT

S-au despărțit Alex Bodi și Oana Marica? Cum s-ar fi produs ruptura dintre cei doi

S-au despărțit Alex Bodi și Oana Marica? Cei doi ar fi încheiat relația după puțin timp petrecut împreună, după cum au susținut surse din apropierea lor.

Afaceristul din Mediaș și-a găsit liniștea în brațele Oanei Marica după ce a rupt relația cu Justyna. Cei doi au fost văzuți împreună de mai multe ori și chiar au plecat într-o vacanță.

ADVERTISEMENT

Însă toate acestea nu ar fi fost de ajuns pentru Oana Marica. Aceasta ar fi spus că trebuie să fie mai multe luni împreună cu un bărbat ca să considere că au o relație.

În plus, faptul că Alex Bodi este tatăl a două fetițe ar fi cântărit enorm în relația cu Oana, din moment ce omul de afaceri era nevoit să-și împartă timpul, scrie CANCAN.ro. 

ADVERTISEMENT

Potrivit sursei citate, despărțirea nu s-ar fi produs cu scandal, așa cum s-a întâmplat în trecut pentru fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Recent, Alex Bodi și Oana Marica au plecat în vacanță la Cannes. Deși nu au apărut împreună în fotografii, șatena a confirmat că au fost împreună într-o scurtă vacanță.

ADVERTISEMENT

Într-un clip video postat pe rețelele sociale, vocea lui Alex Bodi s-a auzit pe fundal. Niciunul dintre ei nu a confirmat despărțirea sau dacă aceasta este definitivă sau nu.

Cum a reacționat Iulia Sălăgean

Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, nu ar fi vrut ca Oana Marica să o cunoască pe fiica lor. Afaceristul i-ar fi prezentat-o pe noua lui iubită fetiței pe care o are cu fosta parteneră.

„N-am văzut asta, dar dacă această relație sau în ghilimele relație este la început și el din nou îi arată fetei că este în compania unei alte femei.

Din punctul meu de vedere nu este ceva ok, dar dacă el simte că este ok e partea lui și responsabilitatea lui de educația pe care i-o dă fetei.

Este tatăl copilului meu, îi doresc să-și găsească liniștea, fericirea, să se simtă complet măcar 10 % cât s-a simțit cu mine”, a declarat Iulia Sălăgean la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: