News

Alex Bodi, plasat în arest la domiciliu! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, eliberat din penitenciar

19.12.2020 | 09:52
Alex Bodi plasat in arest la domiciliu Fostul sot al Biancai Dragusanu eliberat din penitenciar
ADVERTISEMENT

Alex Bodi a fost plasat în arest la domiciliu! Vă reamintim că fostul sot al Biancai Dragusanu  este acuzat alaturi de nasul sau, Adrian Tamplaru, de trafic de persoane, proxenetism si santaj.

Acesta a fost eliberat din Penitenciarul de Maxima Siguranta din Craiova, impreuna cu alti doi locotenenti ai gruparii. Preț de 30 de zile nu are voiesă părăsească domiciliul

ADVERTISEMENT

“In baza art. 425 ind.1 alin. 7 pct. 2 lit. a C.pr.pen. raportat la art. 204 C.pr.pen; Respinge contestatiile declarate de inculpatii Bogdan Mihnea Ciprian, Gidea Mircea Andrei, Judele (fost Nicola, Vecerdea) Florin Adrian (…)

Alex Bodi a fost plasat în arest la domiciliu!

(…) Timplaru Constantin Adrian, Vasile Andrei Ionut, Nicolae Andrei Alin si Pasmac (fost Ceausu) Florin Ionut, impotriva incheierii nr. 228/2020 pronuntata in sedinta din camera de consiliu de la 09.12.2020 de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Dolj, ca nefondate”, se arata in sentinta Curtii de Apel Craiova.

ADVERTISEMENT

De remarcat că absolut toți cei 10 inculpati din gruparea Tamplaru – Bodi au contestat la Curtea de Apel din Craiova masura arestarii.

Cu toate acestea, nu toată lumea a primit vești bune. Astfel, șapte dintre ei nu au avut castig de cauza. Interesant este că  Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a fost retinut de DIICOT.

ADVERTISEMENT

Acesta va sta acum în imobilul unde locuieste fara forme legale situat in comuna Tunari din Ilfov. Nu va avea voie sa paraseasca domiciliu fara permisiunea organului judiciar care a dispus masura arestului.

De altfel, “pe durata arestului la domiciliu inculpatul Bodi Alexandru Nicolae are urmatoarele obligatii: – sa se prezinte in fata organului de urmarire penala sau a judecatorului de drepturi si libertati, a judecatorului de camera preliminara sau a instantei de judecata, ori de cate ori este chemat; -sa nu comunice cu persoanele vatamate”, a dispus Curtea de Apel Craiova

ADVERTISEMENT

Conform primelor informații, Alex Bodi a iesit pe poarta Penitenciarului din Craiova alaturi de inculpatii Lacatus. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost asteptat de un prieten care l-a ajutat sa-si duca bagajele la masina. Acesta s-a îmbrățișat la plecare cu ceilalți inculpați

 

 

ADVERTISEMENT