ADVERTISEMENT
News

Alex Bodi, plasat în arest la domiciliu! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, eliberat din penitenciar

Autor: Alexandru Năstase | 19.12.2020 | 09:52
Alex Bodi, plasat în arest la domiciliu! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, eliberat din penitenciar
Alex Bodi a ieșit din Penitenciar. Sursa foto - adevărul.ro

Alex Bodi a fost plasat în arest la domiciliu! Vă reamintim că fostul sot al Biancai Dragusanu  este acuzat alaturi de nasul sau, Adrian Tamplaru, de trafic de persoane, proxenetism si santaj.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost eliberat din Penitenciarul de Maxima Siguranta din Craiova, impreuna cu alti doi locotenenti ai gruparii. Preț de 30 de zile nu are voiesă părăsească domiciliul

“In baza art. 425 ind.1 alin. 7 pct. 2 lit. a C.pr.pen. raportat la art. 204 C.pr.pen; Respinge contestatiile declarate de inculpatii Bogdan Mihnea Ciprian, Gidea Mircea Andrei, Judele (fost Nicola, Vecerdea) Florin Adrian (…)

ADVERTISEMENT

Alex Bodi a fost plasat în arest la domiciliu!

(…) Timplaru Constantin Adrian, Vasile Andrei Ionut, Nicolae Andrei Alin si Pasmac (fost Ceausu) Florin Ionut, impotriva incheierii nr. 228/2020 pronuntata in sedinta din camera de consiliu de la 09.12.2020 de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Dolj, ca nefondate”, se arata in sentinta Curtii de Apel Craiova.

De remarcat că absolut toți cei 10 inculpati din gruparea Tamplaru – Bodi au contestat la Curtea de Apel din Craiova masura arestarii.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, nu toată lumea a primit vești bune. Astfel, șapte dintre ei nu au avut castig de cauza. Interesant este că Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a fost retinut de DIICOT.

Acesta va sta acum în imobilul unde locuieste fara forme legale situat in comuna Tunari din Ilfov. Nu va avea voie sa paraseasca domiciliu fara permisiunea organului judiciar care a dispus masura arestului.

ADVERTISEMENT

De altfel, “pe durata arestului la domiciliu inculpatul Bodi Alexandru Nicolae are urmatoarele obligatii: – sa se prezinte in fata organului de urmarire penala sau a judecatorului de drepturi si libertati, a judecatorului de camera preliminara sau a instantei de judecata, ori de cate ori este chemat; -sa nu comunice cu persoanele vatamate”, a dispus Curtea de Apel Craiova

Conform primelor informații, Alex Bodi a iesit pe poarta Penitenciarului din Craiova alaturi de inculpatii Lacatus. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost asteptat de un prieten care l-a ajutat sa-si duca bagajele la masina. Acesta s-a îmbrățișat la plecare cu ceilalți inculpați

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!