Sport

Alex Mitriță, cel mai tare din parcare! Bolid de lux pentru starul Universității Craiova

Alex Mitriță și-a achiziționat un bolid de lux după transferul la Universitatea Craiova, iar culoarea mașinii sale este cu dedicație pentru „alb-albaștrii”.
19.07.2023 | 12:11
Alex Mitrita cel mai tare din parcare Bolid de lux pentru starul Universitatii Craiova
Alex Mitriță, cel mai tare din parcare! Bolid de lux pentru starul Universității Craiova. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Alex Mitriță este one man show la Universitatea Craiova, dar și pe străzile din Bănie după noua achiziție din garajul mijlocașului. Internaționalul român și-a cumpărat un bolid de lux, iar prețul de catalog al mașinii sale pornește de la 140.000 de euro.

Alex Mitriță este cel mai tare din parcare! Ce bolid de lux și-a cumpărat după transferul la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a debutat cu dreptul în sezonul 2023-2024 din SuperLiga și a câștigat derby-ul cu Dinamo București, scor 2-0. Andrei Ivan și-a respectat statului de „killer” al „câinilor roșii” și a marcat din penalty obținut de Alex Mitriță după o cursă extraordinară în careul formației din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Alex Mitriță și-a pus amprenta asupra golului doi marcat de Universitatea Craiova prin Jovan Markovic, fiind autorul pasei decisive pentru perla „alb-albaștrilor”. Transferul sonor al formației din Bănie pentru titlul de campioană are realizări atât pe teren, cât și în afara dreptunghiului verde.

Ultima achiziție cu care se poate lăuda Alex Mitriță este ultimul model de Mercedes G-Class, cu un preț de catalog de peste 140.000 de euro. Bolidul de lux cumpărat de internaționalul român este o mașină de invidiat, iar aceasta are și un detaliu pentru sufletul suporterilor „alb-albaștrii”.

ADVERTISEMENT

Alexandru Mitriță nu a stat pe gânduri mult pentru alegerea culorii bolidului său după transferul la Universitatea Craiova. Mașina internaționalului român este albastră, culoare sacră pentru formația lui de suflet și suporterii trupei lui Eugen Neagoe.

Alex Mitriță și-a cumpărat un bolid de lux. sursă foto: Instagram Alesia Mitriță
Alex Mitriță și-a cumpărat un bolid de lux. sursă foto: Instagram Alesia Mitriță

Universitatea Craiova și-a pus speranțele în calitățile lui Alex Mitriță, iar starul din Bănie nu i-a dezamăgit pe suporterii „alb-albaștrilor” în derby-ul cu Dinamo. Prezentat ca un start în fața publicului craiovean, „piticul atomic” și-a păstrat titulatura și a fost ales MVP-ul derby-ului de pe stadionul „Arcul de Triumf”.

ADVERTISEMENT

Promisiunea lui Alex Mitriță pentru suporterii Universității Craiova: „Vom da totul pe teren”

Alex Mitriță s-a declarat mulțumit de evoluția „alb-albaștrilor” din derby-ul cu Dinamo, însă spune că fotbaliștii Universității Craiova își doresc mai mult de la următoarele meciuri. Mijlocașul a declarat că oltenii își doresc titlul de campioană, însă urmează să se concentreze pe fiecare meci în parte.

Gândurile lui Alex Mitriță se îndreaptă și spre echipa națională a României după revenirea la Universitatea Craiova și așteaptă convocarea din partea lui Edi Iordănescu. Mijlocașul nu a fost convocat de selecționer până acum pentru partidele din preliminariile Euro 2024.

ADVERTISEMENT

„Am început temători prima repriză. Sunt bucuros pentru această victorie, sper să intrăm bine și în prima repriză pe viitor. Dinamo e echipă foarte bună, ați văzut cum a jucat în prima repriză. E start de sezon, după un cantonament foarte greu.

Important este că ne-am îndreptat în a doua repriză. Ne dorim titlul, dar nu vrem să ne gândim departe. Luăm fiecare meci în parte. Toți putem mai mult, va fi altceva cu meciurile acumulate.

Mi-au lipsit derby-urile. joci cu altă motivație când sunt fanii. Vom da totul pe teren, nu vreau să mă gândesc departe. Pentru fiecare jucător echipa națională este o dorință mare. Sper că voi ajunge acolo”, a declarat Alex Mitriță.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,45 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – Oțelul Galați

ADVERTISEMENT
Tags: