Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rotaru, răspuns la nemulțumirile lui Ivan. Ce zice despre Mitriță

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, i-a dat replica lui Andrei Ivan. Ce a spus despre evoluția lui Alex Mitriță.
18.07.2023 | 12:28
Rotaru raspuns la nemultumirile lui Ivan Ce zice despre Mitrita
Andrei Ivan a deschis scorul pentru Universitatea Craiova în meciul cu Dinamo. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a intervenit la FANATIK SUPERLIGA după victoria cu 2-0 împotriva lui Dinamo. Ce spune patronul oltenilor despre Andrei Ivan și Alexandru Mitriță.

Mihai Rotaru îl laudă pe Alexandru Mitriță după Dinamo – Universitatea Craiova 0-2. „A tras echipa după el. Am văzut un jucător extraordinar”

Mihai Rotaru este extrem de entuziasmat de transferul lui Alexandru Mitriță: „Eu nu vorbesc doar de calitatea lui, care e clar că e puțin mai sus decât ceea ce se întâmplă, dar vorbesc de atitudinea lui și de modul în care a tras echipa după el. El i-a împins tot timpul, el a alergat și mai mult, pentru că el în momentul ăsta este un exemplu și chiar am văzut un jucător extraordinar”.

ADVERTISEMENT

Patronul Universității Craiova nu a dorit să facă o comparație între el și vedeta FCSB-ului: „Nu vorbim noi de Florinel Coman. Vorbim de Alexandru Mitriță. Sunt jucători foarte buni, de atac, dar rămân la Alex. Cel mai mult apreciez la el atitudinea și modul în care a tras echipa după el. Asta cred că a făcut diferența. Calitatea lui o cunoaștem”.

Revenirea lui Mitriță în SuperLiga e de bun augur, mai crede Rotaru: „El a avut un sezon foarte, foarte bun la New York City. Era cel mai util jucător de acolo și știm ce poate să facă. Ajută la promovarea fotbalului românesc ca produs de marketing”.

ADVERTISEMENT

Patronul Universității Craiova, concluzii după jocul cu Dinamo: „Un semnal de alarmă”

Mihai Rotaru recunoaște că jocul U Craiova a lăsat de dorit: „Dacă vrem să tragem un semnal de alarmă ne uităm la prima repriză. Dacă vrem să fim puțin mai optimiști, trebuie să ne uităm în față. Dar cred că trebuie să le facem pe amândouă. Să construim pe părțile bune din repriza a doua. 

E un început de campionat, Dinamo e o echipă organizată cu 5-3-2, omogenă, a știut să stea în teren foarte bine. Noi nu ne-am făcut jocul din play-off-ul sezonului trecut. Dar mie îmi era teamă, eram îngrijorat de acest start. Echipa se rodează, până intră în ritm. Ne-au pus probleme și trebuie văzut de ce. Sunt multe de spus. Eu mă așteptam la asta”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Rotaru crede că Universitatea Craiova are un lot extrem de puternic, cu dubluri pe posturi: „Dar uitați-vă la banca noastră! Îi aveam pe Markovic, Koljic, era Istvan, Cîmpanu. Bairam și Vlădoiu erau acasă… Deci uitați-vă la banca noastră. Oricare dintre ei poate să joace titular. 

Am fost în vestiar după meci, e șaptea victorie la rând împotriva lui Dinamo, ceea ce spune multe. Sigur, trebuie să ne pregătim și să tragem concluziile după acest meci, staff-ul să facă analiza foarte bine, să îmbunătățim părțile bune”.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, răspuns după declarațiile lui Andrei Ivan: „Nu e o poziție nouă”

La finalul meciului cu Dinamo, Andrei Ivan a declarat că nu se simte foarte bine în banda dreaptă, deși a reușit chiar să marcheze. Mihai Rotaru nu crede că atacantul e nemulțumit că Alex Mitriță joacă în stânga, pe postul lui de bază: „Ce problemă?! Nu se poate pune problema așa! Pentru Ivan nu e o poziție nouă. El a mai jucat atacant dreapta și e un jucător foarte polivalent. Mulți din fotbalul românesc îl văd un număr 9 foarte bun. 

E o poziție în care el trebuie să își redobândească reperele. A jucat acolo la Krasnodar, în Austria, la Rapid Vienna și e o poziție pe care cred că o va gestiona foarte bine. Banda noastră va fi în curând foarte, foarte bună a campionatului României. Cred că vor face diferența în foarte multe meciuri”.

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE NUMAI pe FANATIK.RO, în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Microbiștii pot urmări înregistrarea emisiunii în premieră pe YouTube și Facebook de la ora 17:30.

Mihai Rotaru, mesaj pentru Andrei Ivan și Alex Mitriță

ADVERTISEMENT