Fotbal international

Alex Mitriță, întâlnire cu Kun Aguero la vizita medicală făcută la clinica lui Manchester City. FOTO

07.02.2019 | 09:27
Alex Mitrita intalnire cu Kun Aguero la vizita medicala facuta la clinica lui Manchester City FOTO

Înainte să semneze contractul cu New York City, Alex Mitriță a efectuat vizita medicală la clinica deținută de Manchester City și a avut ocazia să se întâlnească cu Kun Aguero, golgheterul la zi al grupării din Premier League. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

New York City le-a plătit celor de la U Craiova 8,5 milioane de dolari pentru transferul lui Alex Mitriță, iar fostul căpitan al grupării din Bănie trebuie să îl înlocuiască pe fostul golgheter al echipei din MLS, David Villa. Înainte să plece în stagiul de pregătire pe care americanii îl susțin în Abu Dhabi, mijlocașul ofensiv a fost în Manchester, unde a făcut vizita medicală.

Alex Mitriță s-a întâlnit cu Kun Aguero la clinica deținută de Manchester City

Alex Mitriță s-a întâlnit cu Kun Aguero la vizita medicală susținută la clinica deținută de Manchester City
Alex Mitriță s-a întâlnit cu Kun Aguero la vizita medicală susținută la clinica deținută de Manchester City

Alex Mitriță a avut parte de o surpriză uriașă la clinica celor de la Manchester City. Internaționalul român s-a întâlnit cu Kun Aguero, argentinianul în vârstă de 30 de ani care se află sub contract cu echipa din Premier League încă de pe 28 iulie 2011 și care este cotat de site-urile de specialitate la 75 de milioane de euro.

Cine este Kun Aguero

Atacantul în vârstă de 30 de ani a început fotbalul la Independiente, iar în iulie 2006 a fost vândut la Atletico Madrid cu 21,7 milioane de euro. Gruparea din Primera Division a încasat în urma transferului argentinianului la Manchester City nu mai puțin de 40.000.000 de euro în iulie 2011. Contractul lui Kun Aguero cu echipa pregătită de Pep Guardiola este valabil până pe 30 iunie 2021. Pentru echipa națională a Argentinei a debutat pe 2 septembrie 2006 într-un meci amical pierdut în fața Braziliei, scor 3-0. Kun Aguero a jucat în 89 de meciuri pentru naționala Argentinei, unde a înscris 39 de goluri.

Kun Aguero se bucură după un gol înscris pentru Manchester City

Deși a semnat cu New York City, Alex Mitriță nu a uitat de U Craiova, echipă la care a avut cea mai bună perioadă a carierei. Astfel, atacantul a acceptat oferta venită din partea oltenilor de a da lovitura de start la meciul pe care îl vor disputa împotriva celor de la CFR Cluj, duminică, 10 februarie, de la ora 21.00, în etapa 23 din Liga 1 Betano.

Tags: