Sport

Alex Mitriță, primire de star la Iași! A dat autografe pentru fanii Universității Craiova

Alex Mitriță a avut o surpriză plăcută în deplasarea de la Iași, fiind înconjurat de suporterii după primul antrenament în Copou.
12.08.2023 | 13:40
Alex Mitrita primire de star la Iasi A dat autografe pentru fanii Universitatii Craiova
Surpriză la Iași! Alex Mitriță, înconjurat de fani înaintea meciului cu Poli. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Elevii lui Laurențiu Reghecampf sunt cu gândul la cele trei puncte din confruntarea cu trupa lui Leo Grozavu, iar oltenii au ajuns ieri în Copou cu un charter privat. Poli Iași – Universitatea Craiova se va juca sămbătă, de la ora 21:30, iar Alex Mitriță a fost asaltat de fani înaintea partidei.

Alex Mitriță, înconjurat de fani înainte de Poli Iași – Universitatea Craiova

Universitatea Craiova este neînvinsă în SuperLiga, iar oltenii își doresc să prelungească seria invicibilității pentru a se apropia la un punct de FCSB. „Alb-albaștrii” le-au pus gând rău moldovenilor înaintea confruntării din Copou, iar tehnicianul formației din Bănie a anunțat că obiectivul este victoria cu Poli Iași.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Laurențiu Reghecampf s-au deplasat cu un charter privat la Iași, iar ieri au efectuat și primul antrenament în Moldova. Alex Mitriță și jucătorii Universității Craiova au avut o surpriză plăcută după prima ședință de pregătire efectuată în afara Băniei.

Alex Mitriță a fost înconjurat de suporteri la sfârșitul antrenamentului de la Iași, iar fanii au stat la coadă pentru o poză cu „Piticul atomic” al Universității Craiova. Mijlocașul este unul dintre cei mai îndrăgiți jucători din lotul „alb-albaștrilor”, iar acesta nu i-a dezamăgit pe suporteri până acum. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român a revenit în această vară la formația sa de suflet, iar evoluțiile sale de pe teren au fost de multe ori decisive pentru Universitatea Craiova. După patru etape scurse din SuperLiga, oltenii sunt pe poziția a patru cu opt puncte, fiind la egalitate cu Sepsi OSK.

Laurențiu Reghecampf cere transferuri la Universitatea Craiova: „Ne dorim să luam campionatul, trebuie să facem sacrificii”

Laurențiu Reghecampf a mărturisit înaintea partidei Poli Iași – Universitatea Craiova că își mai dorește transferuri la formația din Bănie. Oltenii i-au transferat pe Alex Mitriță și Jasmin Kurtic până acum, ambele mutări fiind anunțate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Eu sper să mai aducem trei sau patru jucători, lotul să fie dezvoltat valoric, campionatul e lung, dacă mai avem cum să mai aducem 1-2 jucători până la finalul perioadei de transferuri ar fi bine, dacă nu, vom încerca la iarnă, când ştim cum stăm şi de ce avem nevoie.

Ideea este că ne dorim să luăm campionatul în cel mai scurt timp şi trebuie să facem sacrificii, vom schimba multe lucruri, pas cu pas, spre binele echipei, veţi vedea pe parcurs.

ADVERTISEMENT

Kurtic urmează un program de o săptămână, încercăm să-l aducem la un ritm bun, pentru că a avut o pauză lungă, a trecut şi peste o accidentare gravă, cred că o să-l avem la meciul următor, cu UTA. E adevărat că el are un CV impresionant, dar nu joacă CV-ul, trebuie să avem răbdare, e jucător nou, trebuie să-l integrăm”, spunea Reghecampf.


  • 1,90 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul Poli Iași – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT