Sport

Jasmin Kurtic i-a impresionat pe fotbaliștii Universității Craiova: „Tanc! Poți taia lemne pe el”. Exclusiv

Jasmin Kurtic a furat privirile colegilor de la Universitatea Craiova la primul antrenament după transferul în Bănie, iar fotbaliștii oltenilor au rămas impresionați de mijlocaș.
10.08.2023 | 09:02
Jasmin Kurtic ia impresionat pe fotbalistii Universitatii Craiova Tanc Poti taia lemne pe el Exclusiv
Jasmin Kurtic i-a impresionat pe fotbaliștii Universității Craiova: „Tanc! Poți taia lemne pe el”. sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Transferul lui Jasmin Kurtic la Universitatea Craiova este mutarea pentru titlu a lui Mihai Rotaru, iar mijlocașul sloven impresionează încă de la prima ședință de pregătire printre olteni. Fotbaliștii „alb-albaștrilor” au rămas uimiți după ce l-au văzut la antrenamente pe internațional.

Jasmin Kurtic i-a impresionat pe fotbaliștii Universității Craiova: „Este ca un tanc! Dacă va fi sănătos, clar va aduce un mare plus”

Laurențiu Reghecampf îi pregătește pe elevii săi pentru confruntarea cu Poli Iași care este programată sămbătă, de la ora 21:30. La ședințele de pregătire de miercuri din Lunca Jiului s-a alăturat și Jasmin Kurtic, transferul anunțat în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Jasmin Kurtic se anunță a fi o piesă importantă în „puzzle-ul” pentru titlul de campioană din SuperLiga datorită experienței sale bogate în Italia, dar și de la echipa națională. Mijlocașul sloven are 289 de apariții în Seria A și este protagonistul unor transferuri de aproape 20 de milioane de euro de-a lungul carierei sale.

Legenda slovenilor este al doilea transfer din această vară al Universității Craiova, iar Mihai Rotaru s-a destănuit apropiaților achiziția lui Jasmin Kurtic ar putea fi pe aceași treaptă cu revenirea lui Alex Mitriță. „Metronomul” de la mijlocul terenului a fost coleg cu „Piticul atomic” la PAOK, iar mijlocașul a mărturisit că acesta a avut un rol important în venirea sa în Bănie.

ADVERTISEMENT

Din informațiile site-ului nostru, Jasmin Kurtic a atras privirile coechipierilor săi la primul antrenament sub comanda lui Laurențiu Reghecampf. FANATIK a aflat în exclusivitate că jucătorii din garda veche a „alb-albaștrilor” au stat cu ochii pe acesta și au rămas impresionați de calitățile și modul în care se pregătește mijlocașul la 34 de ani.

FANATIK vă prezintă în exclusivitate primele impresii lăsate de Jasmin Kurtic după ședința de pregătire de miercuri prin ochii unui fotbalist al oltenilor: „Este ca un tanc, este numai fibră. Poți taia lemne pe el și nu se cunoaște. Nu degeaba a jucat pe unde a jucat în carieră. Dacă va fi sănătos, clar va aduce un mare plus”.

ADVERTISEMENT

Când ar putea debuta Jasmin Kurtic la Universitatea Craiova

Fără partide oficiale în ultima jumătate de an din cauza unei accidentări, Jasmin Kurtic se credea că este în urmă cu pregătirea înaintea transferului la Universitatea Craiova. Totuși, mijlocașul sloven arată destul de bine și nu este exclus să fie în lotul „alb-albaștrilor” pentru următoarele partide.

Jasmin Kurtic ar putea apărea în lotul Universității Craiova la partida cu UTA Arad de pe stadionul „Ion Oblemenco”, care este programat vinerea viitoare. Acesta a mărturisit în primul interviu după transferul în Bănie că este apt din punct de vedere fizic: „Sunt 100% pregătit, așa că vă rog să nu mă întrebați asta. Dacă nu aș fi fost 100% pregătit nu aș fi fost aici”.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Jasmin Kurtic crește concurența la Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf își dorește să crească concurența la Universitatea Craiova prin transferurile din perioada de mercato. Astfel, mutarea lui Jasmin Kurtic crește presiune asupra lui Vladimir Screciu și Alex Crețu care au fost titulari în primele două meciuri ale tehnicianului român pe banca formației din Bănie.

În afara de cei doi mijlocași defensivi, Laurențiu Reghecampf se mai poate baza și pe serviciile lui Mihai Căpățînă, Alex Mateiu și David Sala. Tehnicianul român a declarat la FANATIK SUPERLIGA că lupta pentru titularizare l-ar putea ajuta pe Vladimir Screciu pentru a-și îmbunătăți prestațiile.

„Să aducem jucători care să aducă plus valoarea echipei. Pentru că în momentul de față ai nevoie de un număr 6 foarte bun. Vreau să-i facă concurență lui Screciu. Să crească mai mult, să mai fie motivat și mai responsabil pe poziția respectivă”, spunea Reghecampf.

  • 1 milion de euro este cota lui Jasmin Kurtic, conform transfermarkt
  • 13 sezoane în Seria A are mijlocașul sloven
  • 83 de prezențe în tricoul echipei naționale a Sloveniei a strâns acesta

  • 1,90 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul Poli Iași – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT