Life

Alex Nedelcu și TJ Miles de la Survivor România, cât pe ce să se bată! Ionuț Popa a fost nevoit să îi despartă

Tensiunea a atins cote maxime în tabăra Tigrilor de la Survivor România, în timpul meciului pentru recompensă. TJ Miles și Alex Nedelcu mai că nu s-au lovit!
08.05.2022 | 21:19
Alex Nedelcu si TJ Miles de la Survivor Romania cat pe ce sa se bata Ionut Popa a fost nevoit sa ii desparta
Alex Nedelcu și TJ Miles au avut o confruntare dură la Survivor România. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Este clar! Între Alex Nedelcu și TJ Miles nu poate fi vorba despre camaraderie, iar prietenia le este la această oră un cuvânt de pe o altă planetă!

Alex Nedelcu și TJ Miles de la Survivor România, într-o tensiune uriașă

Cei doi concurenți de la Survivor România se înțeapă din ce în ce mai des, iar în ediția din 8 mai 2022 au fost la un pas ca de la vorbe să se ajungă la fapte.

ADVERTISEMENT

Nedelcu s-a enervat pe TJ Miles din cauza atitudinii sale atunci când fiecare venea cu soluții despre ce trebuie să facă pe traseu pentru a câștiga.

Discuția a fost pe punctul de a escalada, atrăgând atenția inclusiv echipei adverse, formată din Vulturi. La un moment dat, Ștefania și Ionuț Popa au trebuit să se pună între ei, la propriu, pentru că dacă ar fi continuat să se ciondănească s-ar fi ajuns la niște gesturi pe care le-ar fi regretat.

ADVERTISEMENT

„Taci, mă, din gură!”, „Cum să tac eu? Auzi la ăsta!”, sunt câteva dintre cele mai ”fine” replici pe care și le-au dat TJ Miles și Alex Nedelcu.

Discuția a continuat cu jigniri din partea lui TJ. Tiktokerul i-a spus lui Alex că se poartă ca o fetiță, moment în care ex-fotbalistul a simțit că explodează. Nici Nede nu s-a lăsat mai prejos și i-a zis lui TJ că este cel mai mare ”fătălău” pe care l-a întâlnit vreodată.

ADVERTISEMENT
TJ și Alex Nedelcu s-au înțepat în spate, pe bancă, pe tot parcursul jocului. Foto: PRO TV
Conflictul dintre cei doi a atras și atenția Vulturilor. Foto: PRO TV

Tiktokerul l-a provocat încontinuu pe Nede

Văzând că Nede e dispus să meargă până la capăt, TJ a tot insistat. „Dacă nu tac, ce? Ce o să-mi faci?”, a insistat TJ Miles dorind să vadă dacă Alex va lovi primul.

Nu este prima oară când TJ Miles intră în conflicte la Survivor România. Concurentul era arătat cu degetul pentru aroganța sa și când era membru al echipei Faimoișilor.

ADVERTISEMENT

De curând, și Oana Ciocan a remarcat că TJ Miles nu acceptă foarte ușor criticile și face lucrurile după capul lui, chiar dacă de multe ori echipa are de pierdut.

Disensiunile dintre TJ și colegi au început încă din camp, când acesta i-a cerut lui Ionuț Popa să nu mai țipe de pe bancă dându-i sfaturi despre cum să se descurce la finalurile jocurilor.

ADVERTISEMENT