Life

Alex și Ana de la Mireasa, mult mai apropiați după căsătorie. Cum arată relația lor acum

Alex Brebenoiu și Ana Pungă, foștii finaliști ai emisiunii matrimoniale Mireasa, au făcut câteva schimbări după nuntă, iar acum vorbesc despre povestea lor de dragoste.
06.01.2022 | 08:00
Alex si Ana de la Mireasa mult mai apropiati dupa casatorie Cum arata relatia lor acum
Alex și Ana de la Mireasa, schimbări după nuntă. Cum este relația lor în prezent. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Foștii participanți de la Antena 1 sunt mult mai apropiați după căsătorie, dovadă că au luat decizia să se mute într-o casă mai mare. În plus, cei doi au ajuns să se cunoască mai bine.

Alex și Ana de la Mireasa au avut ocazia să cunoască fiecare familia celuilalt, sarcinile lor împărțindu-se în mod egal în gospodărie. Totodată, tânărul are mare încredere în iubita sa.

ADVERTISEMENT

La rândul ei frumoasa roșcată a vorbit despre o relație solidă și sudată, partenerii având planuri serioase în ceea ce privește povestea lor de dragoste.

Alex și Ana de la Mireasa, schimbări după nuntă. Cum este relația lor în prezent

„Sau schimbat lucrurile în bine, ne-am cunoscut și mai bine. Ne-am cunoscut și părinții. Cu Ana mi se pare totul ușor, ne ajutam reciproc, la gătit, la curățenie. Am foarte mare încredere în ea”, a declarat Alex de la Mireasa într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Partenera de viață a fostului finalist de la Antena 1 a scos la iveală schimbarea care a intervenit în viața lor la început de an, și anume faptul că s-au mutat într-o locuință mai mare.

„Până acum am fost preocupați cu mutatul și nici măcar nu ne-am intrat într-o normalitate. Ne-am mutat într-un apartamnet cu trei camere.

ADVERTISEMENT

Am avut nevoie de spațiu, a fost una dintre dorințele noastre și o necesitate”, a completat la rândul ei Ana, mai arată sursa citată mai sus.

Alex și Ana de la Mireasa, dezvăluiri despre un viitor copil

Alex și Ana de la Mireasa sunt foarte fericiți de când au decis să-și unească destinele și au planuri mari pentru viitor. Cei doi finaliști de la Antena 1 au vorbit și despre venirea pe lume a unui copil.

ADVERTISEMENT

Tânăra a mărturisit că și-ar dori foarte mult un băiat pentru care are deja numele stabilit. Ulterior, foștii participanți ai emisiunii matrimoniale se gândesc să facă și al doilea copil.

„Copilașul o să fie bine venit. Prima oară ne dorim un copil, iar pe viitor poate o să vină și al doilea. Pe băiat o să-l cheme Marco, iar la fată o să ne mai gândim pentru că în casă au fost anumite discuții.

Cei din casă au asociat numele Ilina cu Adelina, numele fostei mele iubite din casa Mireasa”, au mai spus Alex și Ana Brebenoiu de la Mireasa.

ADVERTISEMENT