Life

Alex Velea, adevărul despre scandalul cu Mario Fresh și Lino Golden. De la ce a pornit, de fapt, cearta

Alex Velea a spus adevărul despre scandalul cu Mario Fresh și Lino Golden. Cântărețul de muzică trap a dezvăluit de la ce a pornit, de fapt, cearta dintre cei trei.
15.07.2022 | 15:04
Alex Velea adevarul despre scandalul cu Mario Fresh si Lino Golden De la ce a pornit de fapt cearta
Alex Velea, adevărul despre scandalul cu Mario Fresh și Lino Golden. De la ce a pornit, de fapt, cearta. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Velea a spus adevărul despre scandalul cu Mario Fresh și Lino Golden. Cântărețul a dezvăluit care au fost motivele rupturii.

Alex Velea, adevărul despre scandalul cu Mario Fresh și Lino Golden

Lino Golden și Mario Fresh au fost lansați de Alex Velea și au fost prieteni ceva timp, însă relațiile bune dintre ei s-au terminat în urmă cu aproximativ doi ani.

ADVERTISEMENT

Cei doi au devenit cunoscuți destul de repede, iar melodiile lor s-au bucurat de milioane de vizualizări. De asemenea, sunt urmăriți de sute de mii de persoane pe rețelele de socializare.

În cadrul unui interviu, Alex Velea a dezvăluit de la ce a început scandalul cu cei doi tineri artiști.

ADVERTISEMENT

Iubitul Antoniei a spus că era sătul de “vedetismele” venite din partea lui Lino Golden și a lui Mario Fresh. Cântărețul nu a spus mai multe în legătură cu acest subiect, pe care îl consideră unul închis.

“De la nesimțire și vedetisme gratuite din partea lor. Pentru mine e un subiect închis. Cineva e acolo Sus și le vede pe toate.”, a declarat Alex Velea pentru VIVA.

ADVERTISEMENT

Întrebat ce îl deranjează cel mai tare la oameni, cântărețul a oferit un răspuns scurt și la obiect, dar sincer. “Falsitatea, ipocrizia și minciuna.”, a mai spus el pentru aceeași sursă.

Alex Velea i-a luat sub aripa sa pe Lino Golden și pe Mario Fresh acum câțiva ani, însă aceștia au mers pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

Lino Golden s-a împrietenit cu Abi Talent după ruptura de Golden Boy Society – comunitatea înființată de Alex Velea pentru a-i ajuta pe artiștii la început de drum să se lanseze –, lucru care l-a enervat foarte tare pe partenerul Antoniei, la vremea respectivă.

La câteva luni de la trădarea lui Lino Golden și a iubitului Alexiei Eram, Alex Velea a recunoscut că se aștepta ca lucrurile să meargă așa între ei. De altfel, artistul a spus că nu va mai colabora cu cei doi. Ceea ce s-a întâmplat l-a afectat foarte tare pe fostul concurent de la Asia Express.

Alex Velea, adevărul despre familia de la Golden Boy Society

Este cunoscut faptul că Alex Velea are două familii, cea de acasă și cea de la studio. Cântărețul a recunoscut că se atașează rapid de oameni și încearcă să le ofere tot sprijinul său.

“Sunt gata să le ofer tot sprijinul meu și să îi influențez pozitiv. Să le dau forță, putere de muncă și toată inspirația mea. Încercăm să le facem bine pe toate. Să îi mulțumim pe toți. Nu se poate, evident!

Dar noi ne vedem de drumul nostru. Avem ambiții mari și suntem gata să muncim pentru visul nostru de a face muzică, pentru că iubim asta, și pentru a bucura lumea.”, a mai declarat Alex Velea.

ADVERTISEMENT