Life

Alex Velea, declarații uluitoare despre oamenii care l-au trădat: „Ești luat de prost”

Alex Velea a făcut declarații uluitoare după ce a fost trădat de persoanele la care nu se aștepta.
11.06.2021 | 10:18
Alex Velea declaratii uluitoare despre oamenii care lau tradat Esti luat de prost
ADVERTISEMENT

Alex Velea a făcut dezvăluiri uluitoare după ce a fost trădat de anumite persoane la care nu se aștepta. Cântărețul a spus cum depășește astfel de momente dificile din viață.

Iubitul Antoniei a trecut prin clipe destul de grele de-a lungul timpului. Anul trecut, Lino Golden și Mario Fresh au decis să plece din trupa sa, Golden Boy Society, și să meargă pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, Fulgy, fiul Clejanilor, a făcut declarații controversate despre Alex Velea, dar și despre alte persoane publice.

Alex Velea, declarații uluitoare despre oamenii care l-au trădat: „Ești luat de prost”

Alex Velea a recunoscut că își pune numeroase întrebări după ce o persoană îi trădează încrederea. Cântărețul a trecut prin multe din cauza oamenilor care l-au trădat de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Artistul a ajuns la concluzia că bunătatea este privită ca o slăbiciune, lucru demonstrat de persoanele pe care le considera apropiate.

Alex Velea este de părere că a fost răsplătit pentru lucrurile bune pe care le-a făcut pentru anumite persoane, care acum nu mai vorbesc cu el.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul cântăreț a recunscut că se consumă foarte mult și își pune diverse întrebări atunci când este trădat.

„Mă consum, mă întreb de ce mi s-a întâmplat iar, că probabil nu e prima dată, mă întreb oare unde am greșit și dacă așa se răspunde lucrurilor pe care le ofer.

ADVERTISEMENT

Dar facerea de bine… Nu sunt sfânt, e posibil să greșesc și eu… Dacă ești prea bun, ești luat de prost și probabil că oamenii consideră bunătatea o slăbiciune.

Dar la final consider că asta am eu de dat în Univers, mi se pare că mi s-au întâmplat foarte multe lucruri bune în viața mea, familia, nevasta mea, copiii mei, părinții pe care mi i-a dat Dumnezeu, cariera pe care mi-am dorit-o foarte mult, faptul că fac exact ceea ce mi-am dorit când eram copil.

Consider că fac bine ceea ce fac, bucur oamenii și ăsta e Alex Velea”, a declarat artistul la emisiunea Teo Show de la Kanal D.

Alex Velea, gata de noi proiecte

Alex Velea a trecut peste aceste momente grele din viața lui și se poate considera un om norocos. Artistul are o iubită și doi copii, iar cariera este pe un traseu ascendent.

Cântărețul are multe planuri în viitorul apropiat și este gata de un nou început, chiar dacă unele persoane au plecat din viața lui, potrivit wowbiz.ro.

Alex Velea se bucură de viața lui și are întotdeauna noi idei de proiecte muzicale inedite, pe care le pune în aplicare.

ADVERTISEMENT