Life

Alex Velea, mesaj neașteptat pentru Clejani în urma declarațiilor controversate făcute despre Fulgy

Alex Velea i-a criticat pe Ioniță și Viorica de la Clejani pentru felul în care i-au luat apărarea fiului lor, Fulgy, declarând că totul e o strategie de marketing.
09.06.2021 | 10:08
Alex Velea mesaj neasteptat pentru Clejani in urma declaratiilor controversate facute despre Fulgy
ADVERTISEMENT

Alex Velea s-a trezit în scandalul provocat de Fulgy în ultimele zile. Acesta a lansat o serie de acuzații la adresa cântărețului. Inventatorul trapanelelor din România a comentat ultimele declarații făcute de părinții lui Fulgy.

Mai exact, Viorica și Ioniță de la Clejani au spus că fiul lor este, de fapt, extrem de inteligent și și-a atins scopul. Aceștia le-au spus jurnaliștilor prezenți de câteva zile în fața casei lor că băiatul lor urmează o strategie pe care au abordat-o o serie de vedete internaționale. Scopul urmărit: publicitatea.

ADVERTISEMENT

Declarațiile Clejanilor nu au fost convingătoare pentru Velea și pentru o mare parte a publicului care a urmărit acest scandal.

Alex Velea, mesaj de susținere pentru Clejani, cu săgeți incluse

Partenerul Antoniei spune că ultimele ieșiri ale lui Fulgy nu pot fi justificate în acest fel, mai ales din partea unor părinți. În același timp îi înțelege pe Viorica și Ioniță, ba chiar și-a arătat susținerea pentru ei.

ADVERTISEMENT

Alex a scris că nici nu vrea să își imagineze ce e în sufletul celor doi lăutari dacă au ajuns să justifice în acest fel derapajele lui Fulgy din ultima perioadă.

„Suntem alături de Familia ”Clejanilor” care a fost forțată de împrejurări să-și denunțe și să-și interneze copilul la Spitalul clinic de Psihiatrie.

ADVERTISEMENT

Nici nu vreau să-mi imaginez ce este în sufletul unor părinți aflați în situația de a spune că toate greșelile, injuriile și aberațiile fiului lor sunt doar o ”strategie de marketing”. #salvatilpefulgy”, este mesajul postat pe Instagram de Alex Velea.

Ioniță de la Clejani a declarat că nu el a fost cel care a chemat Poliția acasă. Tatăl lui Fulgy a mai spus că ceea ce urmărește fiul său este notorietate. A dat drept exemplu o strategie pe care ar fi urmat-o cântărețul american Snoop Dogg.

ADVERTISEMENT

Margherita, atac suburban la adresa Antoniei

Alex Velea și Antonia au fost luați în vizor și de sora lui Fulgy, Margherita de la Clejani. Tânăra care a făcut accident, prinsă drogată la volan, a scris câteva cuvinte scandaloase despre Antonia. Margherita a pomenit de trecutul cântăreței.

„Dați-i follow lu’ @antonia, care a plecat din p*** de șmecher a lui Castellano. Nu știți? Aia merită milioane de euro pe ea și frișcă”, este comentariul pe care l-a făcut Margherita de la Clejani despre Antonia.

Alex Velea a fost implicat în scandalul lui Fulgy după ce acesta a declarat că la petrecerile date de cântăreț și la studio se consumă tot felul de droguri. Băiatul Clejanilor a fost prins recent drogat la volan. Acum se află pe mâinile specialiștilor. Cei care ar fi cerut ajutorul psihiatrilor au fost chiar părinții băiatului.

 

 

ADVERTISEMENT