Life

Alex Velea, dezvăluiri despre nunta cu Antonia. Cântărețul a dat din casă despre eveniment

Alex Velea și Antonia s-au logodit în urmă cu câteva luni bune, înainte de o filmare, iar acum toată lumea așteaptă marele eveniment din viața celor doi cântăreți.
07.01.2022 | 09:37
Alex Velea dezvaluiri despre nunta cu Antonia Cantaretul a dat din casa despre eveniment
Alex Velea și Antonia, mai aproape de nuntă. Când va avea loc marele eveniment. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artistul a dezvăluit când va avea loc nunta cu frumoasa brunetă, intrarea în Biserică fiind programată pentru anul acesta. Vedeta spune că planurile nu sunt bătute în cuie.

Concret, cântărețul originar din Craiova se gândește la vremurile pe care le trăim în prezent, de asta așteaptă să vadă cum evoluează lucrurile pentru a se apuca de pregătiri.

ADVERTISEMENT

Data nunții nu este stabilită cu exactitate, dar Alex Velea are covingerea că anul acesta va fi unul de neuitat pentru el și partenera sa de viață, Antonia.

Alex Velea și Antonia, mai aproape de nuntă. Când va avea loc marele eveniment

„Când s-o putea. (zâmbește) Trăim vremuri ciudățele, cu multe restricții, și ne dorim să nu ne limiteze vreo lege sau regulă. 

ADVERTISEMENT

2022 e anul cel mare. Vă vom zice noi ce și cum. Acum e încă surpriză. Chiar și pentru noi. Nu am pregătit nimic, pentru că nu știm cum evoluează lucrurile. 

Nu știm ce va mai fi cu această pandemie”, a declarat Alex Velea despre nunta cu logodnica sa, Antonia, pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Asia Express a mărturisit la un moment dat că și-a ales nașii de cununie, dar momentan vrea să păstreze secretul pentru ziua cea mare.

Alex Velea, detalii despre nunta cu Antonia. Cum va arăta evenimentul

Cei doi artiști nu visează la o nuntă mare, asta pentru că fiecare dintre ei a mai avut parte de o cununie religioasă. În schimb, Alex Velea și Antonia vor un eveniment restrâns.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil căsătoria va arăta așa cum visează Antonia, frumoasa brunetă care vrea ca în ziua respectivă să se simtă bine alături de cei dragi și să se relaxeze.

Alex Velea și artista ar vrea să facă nunta pe plajă, un loc tot mai ales de persoanele publice de la noi din țară, printre care se numără Alexandra Stan, Roxana Vancea sau Alina Pușcașu.

Vedetele au împreună și doi băieți, Dominic și Akim, în timp ce Antonia are o fetiță din primul mariaj pe nume Maya.

ADVERTISEMENT