Life

Alex Velea, o nouă schimbare radicală de look. Cum arată acum logodnicul Antoniei

Alex Velea a trecut printr-o nouă schimbare radicală de look. Ce și-a făcut partenerul de viață al Antoniei de data aceasta.
08.04.2023 | 18:05
Alex Velea o noua schimbare radicala de look Cum arata acum logodnicul Antoniei
Alex Velea, o nouă schimbare radicală de look. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Velea și-a făcut o nouă schimbare radicală de look. Cântărețul a trecut pe la salonul de înfrumusețare și a ales o singură culoare pentru părul său. Cum arată acum viitorul soț al Antoniei?

Alex Velea și-a făcut o nouă schimbare radicală de look

Partenerul Antoniei și-a făcut multe schimbări de look de-a lungul timpului, iar acum a decis că are nevoie de ceva nou. Cântărețul de trap a mers la un salon și s-a lăsat pe mâna hairstylist, după care a împărtășit rezultatul și cu utilizatorii din mediul online.

ADVERTISEMENT

Părul lui Alex Velea a fost vopsit în diverse culori până acum. Nu de puține ori, artistul s-a afișat și cu mai multe culori deodată. De data aceasta, cântărețul a renunțat la dread-urile pe care le avea și a optat pentru culoarea alb argintiu pentru părul său.

Alex Velea s-a pozat la mall, alături de băieții lui și ai Antoniei. Cântărețul le-a urat fanilor “weekend plăcut”, iar el și fiii lui au primit numeroase laude din partea internauților.

ADVERTISEMENT
Alex Velea schimbare look
Alex Velea s-a afișat cu noul look. Sursa foto: Instagram

Cel mai mare compromis pe care l-a făcut Alex Velea

Alex Velea a recunoscut, recent, care este cel mai mare compromis pe care l-a făcut. Cântărețul a petrecut foarte mult timp cu prietenii și cunoscuții, dar mai puțin cu familia, iar acum regretă acest lucru.

“Cel mai are compromis a fost când am acceptat să trăiesc cu alți oameni mai mult decât cu familia mea”, a declarat iubitul Antoniei la Antena Stars, potrivit spynews.ro. Artistul a mai spus că își dorește să fie un tată model pentru Dominic și Akim.

ADVERTISEMENT

Cântărețul formează un cuplu cu Antonia de zece ani, iar în urmă cu mai bine de un an s-au logodit. Cei doi încă nu au făcut nunta, dar evenimentul va avea loc în viitorul apropiat.

Nunta celor doi se va desfășura departe de lumina reflectoarelor, doar cu familia și apropiații. Alex Velea este convins că marele eveniment va fi unul de neuitat și că viitoarea lui soție va fi foarte frumoasă în rochia de mireasă.

ADVERTISEMENT

În plus, cei doi vor să organizeze și botezul celor doi băieți, care au purtat mult timp numele de familie al fostului soț al artistei, de care a divorțat oficial în 2021. Cei doi îndrăgostiți vor să devină o familie în toată regula.

ADVERTISEMENT
Tags: