Life

Alex Velea, show de zile mari în casa Mireasa. Artistul a cântat special pentru cuplurile de îndrăgostiți

Alex Velea s-a distrat și a cântat alături de concurenții Mireasa. Nu este pentru prima dată când artistul este invitat la această emisiune.
11.03.2024 | 18:20
Alex Velea show de zile mari in casa Mireasa Artistul a cantat special pentru cuplurile de indragostiti
Alex Velea s-a distrat și a cântat alături de concurenții Mireasa. Sursa foto: Facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Velea este unul dintre veteranii industriei muzicale din România. De-a lungul timpului, iubitul Antoniei a muncit pentru a-și merita din plin statutul de acum. Alex are o mulțime de fani, iar printre ei se numără și concurenții Mireasa. Aceștia se pot considera cu adevărat norocoși, căci s-au putut bucura de un spectacol uimitor marca Alex Velea.

Alex Velea, sufletul petrecerii în casa Mireasa

Alex Velea nu mai are nevoie de nicio introducere. Este un artist complet, un profesionist prin definiție, iar asta se vede ori de câte ori urcă pe scenă. Muzica este principala sa pasiune și simte că prin intermediul pieselor se conectează cu fanii.

ADVERTISEMENT

Velea are în spate zeci de ani de carieră, iar asta i-a adus aprecierea fanilor. Aproape că nu este spectacol pe care acesta să îl susțină, iar publicul să nu cânte cu el.

În weekendul care tocmai ce s-a încheiat, norocoșii care s-au putut bucura de un show marca Alex Velea au fost nimeni alții decât concurenții Mireasa. Pentru că au fost două zile speciale, 8 și 9 martie, concurenții au primit un cadou special.

ADVERTISEMENT

Alex Velea a adus energia bună în casa Mireasa, iar concurenții au cântat și s-au distrat alături de el. Ca de obicei, Velea a fost sufletul petrecerii, dar nici concurenții nu s-au lăsat mai prejos. Cu toții s-au simțit minunat, iar mulțumirile au mers special către artist.

Artistul, invitat pentru a doua oară în casa Mireasa să facă show

Alex Velea a acceptat cu mare drag invitația de a le cânta cuplurilor de îndrăgostiți. Pentru artist, iubirea și familia sunt pe primul loc. Drept dovadă, de mai bine de un deceniu formează un cuplu alături de Antonia, frumoasa artistă cu care are și doi băieți.

ADVERTISEMENT

Velea și Antonia formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă. Deși nu multă lume le-a dat șanse la început, cei doi au demonstrat că iubirea lor este mai puternică decât orice.

Relația dintre cei doi artiști a prins contur pe zi ce trece. În urmă cu mai bine de trei ani, Velea a cerut-o de soție pe frumoasa lui iubită, semn că nu mai vrea să piardă timpul. Răspunsul Antoniei a fost unul pozitiv, așa că fanii așteaptă marele moment.

ADVERTISEMENT

Sinceri, ca de obicei, Alex și Antonia au recunoscut că nu au vrut să grăbească deloc momentul nunții. Artiștii au lăsat ca totul să vină de la sine și s-au ocupat de alte aspecte mult mai importante pentru ei.

Antonia și Alex Velea abia acum au intrat în febra pregătirilor pentru nuntă. Așa cum era de așteptat, cu partea cea mai grea se confruntă Antonia. Artista are de ales între mai multe modele de rochii de mireasă, iar acesta nu este deloc un proces simplu. Pentru că este una dintre cele mai importante zi din viața ei, Antonia vrea să arate impecabil la brațul lui Alex Velea.

ADVERTISEMENT