Life

După 11 ani de relație cu Alex Velea, Antonia a dat vestea: “Suntem în stadiul în care…”

Antonia, anunțul care i-a luat prin surprindere pe fani. Ce se întâmplă în relația artistei cu Alex Velea, după mai bine de un deceniu de când sunt împreună.
14.02.2024 | 18:09
Dupa 11 ani de relatie cu Alex Velea Antonia a dat vestea Suntem in stadiul in care
Când va avea loc nunta dintre Antonia și Alex Velea. Artiștii au dat totul din casă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. Inițial, nu mulți au fost cei care au crezut în povestea lor de dragoste. Însă, odată cu trecerea timpului, artiștii au demonstrat că sunt suflete pereche. În prezent, relația lor este mai puternică decât orice.

Antonia și Alex Velea sunt o familie fericită de mai bine de un deceniu

Antonia și Alex Velea sunt împreună de mai bine de 10 ani. În tot acest timp, cei doi au avut suficiente ocazii pentru a-și da seama că sunt făcuți unul pentru altul. Tocmai de aceea, Velea nu a mai vrut să piardă deloc timpul.

ADVERTISEMENT

În urmă cu mai bine de doi ani, artistul și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție pe frumoasa lui iubită. Așa cum era de așteptat, răspunsul Antoniei a fost unul afirmativ.

După ce s-au logodit, artiștii nu s-au grăbit deloc să facă nunta. Deși au primit zeci de întrebări legate de acest subiect, se pare că marele eveniment nu a reprezentat o prioritate pentru ei.

ADVERTISEMENT

Antonia și Alex Velea nu cred neapărat în fericirea adusă de un act. În plus, faptul că sunt împreună de mai bine de un deceniu și că au doi copiii minunați este tot ceea ce contează pentru ei.

La un moment dat, Velea și frumoasa lui iubită și-au dat seama că nu mai pot amâna la nesfârșit acest eveniment. Atât Antonia, cât și Alex au așteptat să se liniștească lucrurile în viețile lor pentru a se putea ocupa în detaliu de nuntă.

ADVERTISEMENT

Când va avea loc nunta celor doi artiști

Cea care a dat din casă primele detalii despre marele eveniment a fost chiar Antonia. Artista a vorbit în cadrul unui podcast în ce stadiu se află cu organizarea nunții și pare că lucrurile sunt destul de avansate.

Artista se întâlnește cu organizatorii care se vor ocupa ca totul să arate exact așa cum își dorește ea. Ca orice femeie, marea provocare pentru Antonia este rochia de mireasă. Iubita lui Velea a recunoscut că are mai multe modele de rochii salvate și nu se poate decide pe care să o aleagă pentru ziua cea mare.

ADVERTISEMENT

”Suntem în stadiul în care trebuie să mă întâlnesc cu organizatorii de nuntă și să începem să organizăm. Am o grămadă de modele de rochie în telefon, șase mii de stiluri, nu știu.”, a spus Antonia, potrivit spynews.ro.

În trecut, Alex Velea a oferit și el câteva detalii despre nunta cu frumoasa Antonia. Artistul a spus că nu vrea un eveniment grandios, ci vrea să le fie alături familia și câțiva prieteni foarte buni. În ceea ce privește nașii, alegerea nu a fost una grea. Părinții spirituali ai cuplului vor fi Lucian de la Global Records și soția lui, Bianca.

”Știm doar cine or să fie nașii. (…) Lucian de la Global și Bianca. Suntem prieteni de-o viață, ei sunt și căsătoriți. Mie mi-ar plăcea ca Antonia să fie foarte relaxată și fericită, să nu fie stresată”, a spus Alex Velea, potrivit aceleiași surse, la XNS.

ADVERTISEMENT