Sport

Alexandra Becali, fiica lui Gigi Becali, și-a luat un bolid de 500.000 de euro. Cum arată mașina de lux. Foto

Alexandra Becali (27 de ani), fiica patronului FCSB, a cheltuit jumătate de milion de euro pentru o mașină de lux.
28.03.2023 | 14:06
Alexandra Becali și bolidul de 500.000 de euro
ADVERTISEMENT

Alexandra Becali îi calcă pe urme tatălui Gigi, la doar 26 de ani și a dat lovitura în afaceri. Fiica mijlocie a patronului FCSB însă se și răsfață pe măsură și a cumpărat un bolid de lux.

Alexandra Becali a cumpărat un bolid de 500.000 de euro. A moștenit de la Gigi Becali pasiunea pentru mașini de lux

Alexandra Becali a cheltuit o sumă uriașă pentru un Royce Rolls Cullinan în valoare de 500.000 de euro. Milionara a fost surprinsă de cancan.ro la volanul bolidului de lux. Asta în condițiile în care fiica lui Gigi Becali mai are un Bentley de 250.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Alexandra Becali, la volanul noii sale achiziții
Alexandra Becali, la volanul noii sale achiziții

Îmbrăcată extrem de elegant și cu geantă Chanel, Alexandra Becali a ieșit la o plimbare prin nordul Bucureștiului și la o cafea, într-un moment de pauză, când nu e pe șantier și se ocupă de construcția unuia dintre cele mai luxoase complexe rezidențiale din București, despre care FANATIK a scris în exclusivitate.

Alexandra Becali și bolidul de 500.000 de euro
Alexandra Becali și bolidul de 500.000 de euro. Sursă foto: cancan.ro

Dumitru Dragomir a lăudat-o pe Alexandra Becali: „Frumoasă, deșteaptă și cu mulți bani”

Dumitru Dragomir e convins că Alexandra Becali va fi moștenitoarea imperiului lui Gigi Becali: „Este frumoasă, deşteaptă şi cu mulţi bani. Am învăţat-o multe că e vecină cu mine. Face un bloc absolut de senzaţie… tot aşa, cu piscină la etaj.

ADVERTISEMENT

Vine de 3-4 ori pe săptămână, stă câte o oră sau o oră şi jumătate pe şantier. Peste 2-3 ani va fi o foame de apartamente de neinchipuit”, a povestit „Oracolul de la Bălcești”.

Gigi Becali mai are încă două fiice: Teodora (27 de ani) și Cristina (21 de ani), fiica cea mare fiind de asemenea lansată deja în afaceri imobiliare, însă după Alexandra, Firma Becali Imobiliare apare de mult timp în reclamele de pe marginea terenului la meciurile FCSB-ului: „Am început proiecte imobiliare și cu prima fată și cu a doua. Ne vom extinde foarte mult, vom face case și blocuri de sute de milioane de euro. Aveam planul ăsta mai de demult, dar acum piața a crescut, e cerere multă, ofertă nu prea e și atunci, dacă tot e, am zis hai să ne apucăm să facem.

ADVERTISEMENT

Dar ele, Alexandra și  Teodora, cu soțul bine-nțeles, fac, eu doar îi consiliez. Eu am firma «Becali Imobiliare» prin care se vând apartamentele, răspund în fața oamenilor că tot ce se vinde este în regulă, nu-i păcălește nimeni”, a comentat Gigi Becali acest subiect.

Alexandra Becali a construit în Pipera deja 98 de apartamente, iar proiectul va fi finalizat în septembrie 2023. Fiica lui Gigi Becali a încasat însă banii în avans. Cel mai ieftin apartament costă 89.000 de euro cu TVA inclus, iar un apartament cu trei camere ajunge la 112.000 de euro.

ADVERTISEMENT

  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „ambele echipe marchează” la Sepsi – FCSB

Tags: