Life

Alexandra de la Puterea dragostei, frumoasă sau nu? Cum arată fără strop de machiaj – Foto

12.08.2020 | 15:28
Alexandra de la Puterea dragostei frumoasa sau nu Cum arata fara strop de machiaj  Foto
ADVERTISEMENT

Alexandra de la Puterea dragostei i-a cucerit pe telespectatori în primul rând cu frumusețea ei, însă cum arată concurenta nemachiată?

Alexandra de la Puterea dragostei, ținta glumelor pe internet

Fanii lui Cristian au găsit o fotografie cu vedeta reality-show-ului de la Kanal D și au făcut o glumă pe seama ei, poantă care s-a viralizat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Imaginea cu Alexandra cu și fără machiaj a fost postată chiar de Cristi pe contul personal de Instagram.

Poza în care concurenta este nemachiată e de mai multă vreme și nu are nici măcar un filtru setat, deci este 100% naturală (fotografia o poți vedea la finalul articolului).

ADVERTISEMENT

Alexandra a intrat în competiția care se filmează în Turcia împreună cu sora ei mai mică, Adriana, iar cele două au fost protagonistele primelor certuri încă de la bun început.

În competiție alături de sora ei, Adriana. Concurenta e divorțată și are o fată de 5 ani

Concurenta vopsită în gri și mov spune că și-ar dori din toată inima să își găsească sufletul pereche și este ferm convinsă că în show-ul de la Kanal D se află bărbatul potrivit pentru ea.

ADVERTISEMENT

Tânăra a lucrat la faima ei înainte să intre în emisiune, căci are un cont pe Youtube, pasionată fiind de tot ce înseamnă social media.

Vedeta a trecut prin mai multe relații eșuate, iar cea care și-a pus cel mai tare amprenta asupra vieții ei a fost căsătoria pe care a avut-o cu un bărbat cu care are o fetiță în vârstă de 5 anișori.

ADVERTISEMENT

În prezent, Alexandra este divorțată, dar crede că șansele ei la iubire nu au fost spulberate de tot.

Concurenta a pus ochii până acum pe mai mulți băieți din casă, însă niciunul nu este, deocamdată, în perfectă rezonanță cu idealurile ei, deci încercările pentru a avea relația perfectă vor continua pentru ea.

alexandra puterea dragostei
Alexandra de la Puterea dragostei, cu și fără machiaj. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT