Life

Cine este, de fapt, Nicos de la Puterea dragostei. Lucruri neștiute despre concurentul noului sezon

12.08.2020 | 14:12
Cine este de fapt Nicos de la Puterea dragostei Lucruri nestiute despre concurentul noului sezon
Motivul neașteptat pentru care Nicos a plecat de la Puterea Dragostei. "M-am plictisit de certuri" Sursa foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Nicos de la Puterea dragostei, sezonul 3, este unul dintre cei mai misterioși concurenți și nu e de mirare având în vedere că povestea lui de viață seamănă cu un adevărat roman.

Nicos de la Puterea dragostei, părăsit de mamă

Nicolas Dumitrescu, pe numele său din buletin, este unul dintre concurenții care a intrat din prima la inimile telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

Pasionat de filme și de muzică, tânărul de 23 de ani s-a înscris în concursul de la Kanal D cu gândul de a-și găsi marea dragoste.

Deși are doar 23 de ani, Nicos de la Puterea dragostei știe ce înseamnă deja o căsnicie. Concurentul reality-show-ului prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu a fost însurat timp de trei ani.

ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică rap a învățat ce înseamnă greul de mic. Mama lui l-a abandonat pe când era un copil, atunci când tatăl său era plecat la muncă în străinătate.

Când avea 12 ani, întrucât nu era nimeni cu el, a stat o perioadă la casa de copii. Apoi a dezvoltat o relație specială cu părintele său, căruia i-a dedicat chiar și o melodie.

ADVERTISEMENT

Tatăl cântărețului, idilă cu Alina Plugaru

Cât despre tatăl celebrului Nicos, Giovanni (Ion Dumitrescu în buletin), acesta ar fi avut o relație cu actrița de filme pentru adulți Alina Plugaru, în timp ce era căsătorit.

Problemele din familia sa dezorganizată l-au afectat destul de tare pe Nicos, în mod vizibil. Acesta a cântărit la un moment dat 132 de kilograme, dar a avut ambiția să slăbească.

ADVERTISEMENT

După ce și-a schimbat stilul de viață, dându-și seama că obezitatea reprezintă un pericol pentru sănătatea lui, a dat jos mai bine de 50 de kilograme și a reușit să se mențină în formă, acum având un corp la care nu visa când era adolescent.

„130 de kilograme sau 78 de kilograme, tot același suflet îl am. Lupt pentru iubire! Același om, același suflet”, scrisese Nicolas la un moment dat pe internet.

ADVERTISEMENT