Life

Alexandra Dinu, adevărul despre relația cu Ștefan Lungu. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei

Alexandra Dinu, detalii despre legătura amoroasă cu Ștefan Lungu. Ce a fost între cei doi și cum se înțeleg, de fapt, vedetele.
07.12.2022 | 15:18
Alexandra Dinu adevarul despre relatia cu Stefan Lungu Ce sa intamplat de fapt intre ei
Alexandra Dinu, detalii despre legătura amoroasă cu Ștefan Lungu. Ce a fost între cei doi. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta jurată a emisiunii Românii au talent a spus adevărul despre relația cu fostul soț al prezentatoarei Anca Lungu. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei a ieșit la iveală abia acum în cadrul unui show de la Antena 3 CNN.

Alexandra Dinu, detalii despre legătura amoroasă cu Ștefan Lungu. Ce a fost între cei doi

Alexandra Dinu a fost invitată în emisiunea Gătit la costum, moderată de Ștefan Lungu, unde a vorbit deschis despre presupusa relație de dragoste pe care ar fi avut-o în urmă cu ani buni. Actrița și prezentatorul ar fi petrecut împreună o noapte.

ADVERTISEMENT

„M-ai ținut o noapte în casă, așa zic oamenii, că m-ai ținut o noapte pe o pizza. Mă, măcar nu era foie gras”, a declarat fostul soț al Ancăi Lungu, la Antena 3.

„N-ai stat. N-ai stat o noapte la mine. Hai, spune acum! Ai ieșit după ce am mâncat, că practic, la mâncare se rezumă totul”, a completat fosta jurată de la Românii au talent, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT

Cele două vedete se cunosc de mai bine de 20 de ani, însă nu au trecut granițele unei prietenii. În plus, moderatorul are numai aprecieri pentru frumoasa blondină, căreia i-a mulțumit public.

„Alexandrei îi datorez ceva. A venit în momentele mele cele mai grele. Ai venit în două momente critice din viața mea. Fix în ziua aia mă sunai și mă întrebai ce fac. Veneai ca un pansament. Pentru chestia asta îți mulțumesc”, a completat Ștefan Lungu.

ADVERTISEMENT

Alexandra Dinu, ritual în bucătărie. Cum gătește actrița

Alexandra Dinu a dezvăluit în aceeași emisiune ce ritual are în bucătărie. Cum gătește actrița, care are o pasiune pentru domeniul culinar și pune foarte mult suflet în preparatele pe care le pregătește pentru cei dragi.

„Mi-au plăcut întotdeauna lumânările. În dormitor, în baie, chiar și în bucătărie când gătesc. Îmi place să am și un pahar cu vin, să beau cu cineva. Gătesc, am o pasiune pentru gătit. O fac cu tot sufletul și îmi place să o fac bine”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT