Life

Alexandra Dinu într-o relație cu Bobby Păunescu? Vedeta a spus adevărul: ”Vreau să lămuresc”

Este Alexandra Dinu într-o relație cu Bobby Păunescu? Vedeta a rupt tăcerea și a spus adevărul despre informațiile apărute în mediul online.
23.08.2023 | 12:14
Alexandra Dinu intro relatie cu Bobby Paunescu Vedeta a spus adevarul Vreau sa lamuresc
Alexandra Dinu într-o relație cu Bobby Păunescu? Sursă foto: Instagram, captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Este Alexandra Dinu într-o relație cu Bobby Păunescu? Au apărut numeroase zvonuri în mediul online legate de acest subiect. Iată însă că vedeta intervine și clarifică întreaga situație.

Alexandra Dinu, adevărul despre presupusa relație cu Bobby Păunescu

Alexandra Dinu este revoltată după ce în spațiul public s-a vehiculat că ar avea o relație cu Bobby Păunescu. Vedeta spune că doar a mers într-o vacanță alături de acesta și de alți prieteni comuni. 

ADVERTISEMENT

De asemenea, Alexandra Dinu spune că nu s-a gândit niciodată că niște imagini apărute în mediul online vor da naștere unor astfel de povești. Între cei doi există strict o relație de prietenie și de colaborare profesională. În ceea ce privește fotografiile postate, acestea nu înseamnă nimic.

„În legătură cu informațiile apărute astăzi în spațiul public, vreau să lămuresc faptul că sunt doar simple speculații. (…). Între mine si Bobby nu e NICI O ALTĂ RELAȚIE în afară de cea de amiciție și colaborare profesională.

ADVERTISEMENT

Mai mult, sunt dezamăgită de faptul că un prieten vechi, așa cum l-am considerat pe Bobby, a lăsat să se înțeleagă ceva mai mult, printr-o fotografie urcată pe Instagram Stories, în care apare o altă femeie cu părul blond, a cărei față însă nu se vede si al carui nume l-am aflat ulterior. Numele ei nu am să il fac public, tocmai pentru că respect dreptul oricărei persoane la privacy”, a dezvăluit Alexandra Dinu, pe pagina persoană de Facebook. 

Vedeta a mai adăugat că este dezamăgită de informația care a ajuns să facă înconjurul internetului. Povestea prezentată nu are ”nicio bază reală”, iar aceste lucruri nu vor rămâne așa, adaugă ea.

ADVERTISEMENT

Vedeta e revoltată de informațiile apărute în spațiul public

Totodată, aceasta a ținut să sublinieze și un alt aspect important. Dacă ar fi avut o relație cu Bobby Păunescu într-adevăr, nu ar fi ascuns acest lucru. Vedeta susține că nu a avut niciun drept la replică și de asemenea, toate informațiile răspândite în spațiul public au fost nefondate.

Alexandra Dinu mai precizează că a contactat deja și un avocat. Vedeta spune că toți cei care au publicat astfel de informații trebuie să fie conștienți de toate consecințele legale. 

ADVERTISEMENT

”Dacă aș fi avut o relație amoroasă cu Bobby Păunescu nu ar fi fost nevoie nici să ascund acest lucru și nici să îl neg. Aceste articole nefondate și preluate de toată presa fără sa mi se ceară măcar un punct de vedere sunt abuzive și îmi aduc atingere imaginii mele publice”, a continuat Alexandra Dinu.

ADVERTISEMENT